• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Cooperació

Inici

Tarragona celebra l’Acord de Pau de Colòmbia signat i felicita tots els tarragonins i tarragonines nascuts a Colòmbia per aquest fet històric. La nostra ciutat es congratula que el sentit comú, el diàleg i el respecte als Drets Humans siguin avui notícia arreu del món. Com a membres de la Xarxa Catalana d’Alcaldes per la Pau, de la qual Tarragona n’és integrant, desitgem que altres conflictes armats puguin prendre aviat el mateix camí que ha emprès Colòmbia.
Destaquem
Actualitat
19/10/2017 S'enceta el programa d'activitats solidàries de tardor Hi haurà espectacles i activitats gratuïtes per a públic familiar

19/10/2017 Trobada Shakthi, la força del canvi. La Fundació Vicente Ferrer convida a conèixer els seus projectes i activitats al Teatret del Serrallo. Inclou l'exposició Dones, força, canvi

09/10/2017 Ajornat el Fòrum per la Solidaritat i la Pau a la Mediterrània Com a senyal de condemna per l'ús de la violència el passat 1 d'octubre. El fòrum s'havia de dur a terme els dies 18 i 19 d'octubre a l'Ajuntament de Tarragona.

05/10/2017 Concert solidari del Cor Jove de la Schola Cantorum Divendres 6 doctubre a les 20.00h, a l'Esglèsia de Sant Agustí, a la Rambla Vella.

04/10/2017 Tarragona acull el Fòrum per la Solidaritat i la Pau a la Mediterrània 18 i 19 d'octubre a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de Tarragona.

Butlletí Cooperació
Apunta’t al nostre butlletí i estaràs al dia de les nostres novetats
(Necessari)
Participa

.

Canal Youtube

Compartir

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat