• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Cooperació

Inici

Tarragona celebra l’Acord de Pau de Colòmbia signat i felicita tots els tarragonins i tarragonines nascuts a Colòmbia per aquest fet històric. La nostra ciutat es congratula que el sentit comú, el diàleg i el respecte als Drets Humans siguin avui notícia arreu del món. Com a membres de la Xarxa Catalana d’Alcaldes per la Pau, de la qual Tarragona n’és integrant, desitgem que altres conflictes armats puguin prendre aviat el mateix camí que ha emprès Colòmbia.
Destaquem
Actualitat
22/12/2017 El departament de Cooperació col·labora al Parc de Nadal Els assistents al Parc podran gaudir d'activitats relacionades amb els drets dels infants i amb el consum responsable.

12/12/2017 Alumnes de les escoles Torreforta i El Miracle participen de la clausura del projecte "Ni uniformes ni etiquetes" Són alumnes de 5è i 6è de la ESO que hi han participat des de principi de curs.

30/11/2017 La façana de l'Ajuntament i la Torre dels vents, de blau en senyal d'oposició contra la Pena de Mort El 30 de novembre se celebra l'aniversari de la primera abolició de la pena de mort al món, que va dur a terme el Gran Ducat de Toscana el 1786.

29/11/2017 Demà, lectura del manifest de ciutats per la vida/ciutats contra la pena de mort En record de la primera abolició de la pena capital

17/11/2017 Centres Cívics comparteixen "Jocs del món" per celebrar el Dia Mundial dels Drets dels Infants És una iniciativa conjunta del departmanet de Cooperació i Centres Cívics de la ciutat.

Butlletí Cooperació
Apunta’t al nostre butlletí i estaràs al dia de les nostres novetats
(Necessari)
Participa

.

Canal Youtube

Compartir

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat