• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Google Plus de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura

Jurat 2010

Jurat 2010
El jurat del Concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2010 estava format per:
 
Salvador Mimbrera Palomares. Salou (Tarragonès). Tècnic de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou des de l’any 2001. Responsable, entre altres, de desenvolupar els programes de les Nits Daurades i del Cós Blanc.  
 
Lluís Calduch Ramos. Barcelona (Barcelonès). Coreògraf, director de l’Esbart Ciutat Comtal des de fa més de 25 anys. L'any 1980 forma part del cos de dansa de l'Esbart Dansaire de Rubí col·laborant en l’equip de muntatge dels espectacles El Carnestoltes (coreografia de l’Albert Sans), i Setmana Santa (espectacle teatral amb textos de Salvador Espriu, dirigit per Enric Majó i coreografiat per l’Albert Sans). Ha presentat les seves creacions coreogràfiques arreu de Catalunya, destacant les representacions realitzades dintre dels cicles de programacions estables dels següents teatres: Mercat de les Flors de Barcelona, Teatre Metropol de Tarragona, Teatre Fortuny de Reus i Teatre Kursaal de Manresa.
 
Andreu Puig Martí. El Pont d’Armentera (Alt Camp). Cap de fotografia del grup editorial dels diaris El Punt i Avui. Ha desenvolupat la seva tasca professional a la ciutat de Tarragona i en l’actualitat a Barcelona. És ampli coneixedor de la realitat festiva del país.
 
Pau Fernández. Barcelona (Barcelonès) Indumentarista i Tècnic de Cultura. Treballa en l’àmbit de la gestió cultural, programació, teatre, escenografia, estilisme, etc.Ha treballat a la Facultat de Ciències de la Educació, a l'Aula de Dansa amb classes de la Història de la Indumentària des de la Edat Mitjana fins al segle XX amb especial incidència al vestit tradicional als Països Catalans.
Especialista en el disseny i confecció de vestuari per a òperes, teatre i dansa. Ha treballat als equipaments següents: Teatre Lliure, al Gran Teatre del Liceu, Teatre Nacional de Catalunya, Ca L’Estruch i La Faràndula de Sabadell, Factoria Mascaró, Cia. Marta Carrasco, Temporada Alta, Principal de Girona, Teatre Bartrina i Teatre Fortuny de Reus, Teatre Metropol de Tarragona, etc.
 
Abiguel Biscarri Garcia. Torredembarra (Tarragonès). Tècnica de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Torredembarra fins a l’any 2008, on desenvolupa, entre altres, els programes de les festes majors de Santa Rosalia. Gran coneixedora del món festiu de les nostres comarques.
 
Francesc Sans Bonet. Valls (Alt Camp) Músic. És professor de sac de gemecs en diverses escoles de música popular. També ha sigut l’impulsor de diverses formacions musicals enfocades en aquest àmbit, com és el cas de Sonadors Bufalodre del Camp de Tarragona. És membre de la comissió de música popular que prepara les Festes Decennals de Valls per al 2011.

 


© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1 - 43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Sobre aquest web - Avís legal