Esteu aquí: Inici Oficina de suport a l'inversor

Presentació

 

Javier Villamayor

Tarragona es troba en un decidit procés de transformació cap a un model de ciutat intel·ligent o smart city, capaç de generar coneixement i fer un ús intensiu de les noves tecnologies que facilitin el creixement econòmic de la ciutat, en millorin la qualitat de vida i garanteixin un desenvolupament urbà sostenible i equilibrat.

Ara fa pocs mesos Tarragona va ser escollida seu dels Jocs Mediterranis del 2017. La ciutat es troba davant d’una oportunitat històrica per convertir-se en el centre d’atenció esportiu, social i empresarial de la Mediterrània abans i durant la celebració d’aquest important esdeveniment. Tarragona disposarà, el 2017, d’una finestra immillorable per projectar-se arreu amb tota la seva esplendor.

L'Ajuntament de Tarragona, amb la finalitat de facilitar l’arribada de noves empreses a la ciutat ha creat l’Oficina de Suport a l’Inversor. L’equip de professionals que la forma, treballa per a garantir que els inversors tinguin la millor guia des del començament fins al final del seu projecte.

  Us hi esperem

  Javier Villamayor Caamaño

  Tinent d'alcalde de Treball, Activació Econòmica i Joventut

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat