• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
 • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
 • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
 • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
 • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici

Tarragona Film Office

Un plató divers i còmode

Localitzacions

 

La ciutat de Tarragona és pura essència mediterrània. Molt ben comunicada i situada a menys d'una hora de Barcelona, compta amb una herència romana declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Altres atractius que la defineixen són el seu singular barri antic medieval, quinze quilòmetres de costa amb  platges de sorra fina i daurada, cales d'aigües cristal·lines, passejos marítims i un dels ports més importants d'Europa.

La seva climatologia, la llum i la gran diversitat d'escenaris fan de la ciutat un magnífic plató per a qualsevol producció televisiva, publicitària o cinematogràfica. La capital catalana ja ha acollit rodatges de pel·lícules com 'Yo soy la Juani' (2006) de Bigas Luna, 'Los ojos de Julia' (2010) de Guillem Morales, 'Fill de Caín' (2013) de Jesús Monllaó, 'Segon origen' (2015) de Carles Porta i Bigas Luna o 'Sonata per a Violoncel' (2015) d'Anna Bofarull. En els últims anys la ciutat ha esdevingut un dels municipis catalans que més produccions audiovisuals acull.

Davant del gran potencial del seu terme municipal, la Tarragona Film Office, adherida a la Catalunya Film Commission, es posa a disposició de la indústria audiovisual oferint, de forma totalment gratuïta, assistència en la recerca de localitzacions de rodatge i en la tramitació dels permisos, coordinació dels diferents serveis municipals necessaris i assistència en la logística de la producció, amb la intenció de ser una valuosa eina de suport per als professionals del sector.

Per a més informació:

 • Txell Roig
  Tarragona Film Office
  Carrer Major, 39 - 43003 Tarragona
  C/e: filmoffice@tarragona.cat
  Telèfon: 977 240 350

 •  
 
 

Rodat a Tarragona

Més rodatges


© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat