• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Empresa Formació per a la creació i gestió d'empreses. Calendari 2017

Formació per a la creació i gestió d'empreses. Calendari 2017

Cursos, jornades, càpsules formatives

 

 

En aquest espai trobaràs informació sobre l'oferta formativa que posem al teu abast per ajudar-te a crear la teva pròpia empresa.

En l'èxit d'una empresa jove intervenen molts factors. Per això periòdicament posem a disposició de les persones emprenedores sessions formatives.

CALENDARI FORMATIU 2017

Sessió i durada Data Horari

LINKEDIN PER A EMPRENEDORS (4 h)

Linkedin és la major xarxa de professionals del món, i per tant un dels millors llocs per contactar amb clients. Sortiràs de la sessió amb un perfil de Linkedin completament preparat per posicionar la teva empresa, la teva marca personal i començar a vendre.

Finalitzat

23 de maig

16 a 20 h

MÀRQUETING LOW COST PER A EMPRESES QUE COMENCEN (4 h)

Objectiu general: Si disposem de pocs recursos, el pla de màrqueting ha de ser ambiciós però realista i pràctic alhora.
En aquesta sessió aprendràs les variables més importants a tenir en compte per poder desenvolupar l´estratègia de màrqueting.

Finalitzat

30 de maig 16 a 20 h

COM INTERPRETAR ELS PAPERS DEL GESTOR. BALANÇ I COMPTE DE RESULTATS ( 4h )

Objectiu general: En aquesta formació us introduirem en conceptes financers que cal aprendre per poder desenvolupar el vostre projecte. És molt recomanable fer-la abans de realitzar el pla econòmic i financer.

Finalitzat

 

8 de juny 09 a 13 h

PERSONAL BRANDING I GESTIÓ DE MARCA (4 h)

Objectiu general: Ara més que mai, la imatge de les empreses és molt important per fidelitzar el client, per incrementar les vendes, per millorar la imatge de la nostra empresa... Al llarg de la sessió es treballaran aquells aspectes en què una marca personal pot ser de gran utilitat en els temps que corren, i tots aquells avantatges que pot suposar tenir-ne una de ben definida, pensada i coherent.

Finalitzat

20 de juny 16 a 20 h

APRÈN COMPTABILITAT JUGANT (4 h)

Objectiu general: Et familiaritzaràs amb conceptes sobre gestió financera a través d´un joc educatiu que ensenya comptabilitat, finances i inversió al mateix temps, posant-te en diferents situacions i fent que aprenguis des de
l´experiència.

Finalitzat

5 de setembre 16 a 20 h

PER QUÈ I COM FER UN ESTUDI DE MERCAT (4 h)

Objectiu general: Per a què serveix un estudi de mercat? N’aprendràs la utilitat i com fer-ne. Tècniques qualitatives i quantitatives per a l´elaboració d´un estudi de mercat. Anàlisi i valoració dels resultats obtinguts. Exemples
pràctics i mecanismes emprats en l´entorn on-line.

Finalitzat

28 de setembre  16 a 20 h

 APRÈN A UTILITZAR EL TWITTER I A ACONSEGUIR-HI CLIENTS(4 h)

Objectiu general: Ja estàs a punt per promocionar-te a través de les xarxes socials? Aprèn totes les potencialitats del Twitter
per al teu negoci.

Finalitzat 

10 d´octubre 16 a 20 h

 COM UTILITZAR EL DESIGN THINKING PER INNOVAR(4 h)

Objectiu general: Aprèn a innovar amb èxit gràcies al Desing Thinking, la disciplina que empra la sensibilitat i els mètodes dels dissenyadors per convertir les propostes en oportunitats reals de mercat.                                                                                                                                                                                                                                                                              Finalitzat  

´octubre  16 a 20 h

BOOTSTRAPPING O EMPRENEDORIA “DE GUERRILLA” (4 h)

Objectiu general: En aquesta pràctica sessió, et facilitem les eines que et permetran tenir un creixement sostenible i independent que, a més d’assegurar la viabilitat del teu negoci, el farà més atractiu per a possibles inversors

Finalitzat 

21 de novembre 16 a 20 h

 NEUROMÀRQUETING, MÉS A PROP DEL CONSUMIDOR (4 h)

Objectiu general: Avui en dia, les persones estem constantment bombardejades per publicitat. Com se sol dir, el poc agrada i el molt enfada. En aquest sentit, es busca comprendre què és el que agrada a les persones. Els objectius de la sessió són: entendre com funciona el decisor per persuadir i convèncer de manera més eficaç, i millorar la comunicació a l’hora de negociar, aplicant-hi el neuromàrqueting com a eina i estratègia de venda.

Inscripcions

14 de desembre 16 a 20 h

FISCALITAT PER A AUTÒNOMS I PETITES EMPRESES ( 4h )

Objectiu general: En aquesta sessió, coneixeràs el funcionament de la fiscalitat que afecta els empresaris individuals, l´impost de societats que afecta els beneficis de les societats mercantils, i la gestió de l´IVA i els seus
règims (règim general, règim simplificat i recàrrec d´equivalència), a través de casos pràctics.

                                                                                                                                                                                   Inscripcions

19 de desembre 16 a 20 h

 

Les places són limitades i per assistir és imprescindible tramitar la inscripció a la càpsula corresponent.

Totes les sessions tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, a la 2a planta del Magatzem 1, de l'Espai Tabacalera.

Aquesta formació està subvencionada pel programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i l'Ajuntament de Tarragona.

Teniu a la vostra disposició de manera permanent el catàleg formatiu de l'Aula Mentor, una plataforma de formació en línia del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports on podreu trobar més de 150 cursos de diferents àmbits, molts dels quals relacionats amb la gestió i direcció d'empreses.

 

 

Logo Tarragona Impulsa

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat