• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Empresa Fòrum Inversió Cat Sud

Fòrum Inversió Cat Sud

L'Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus i ACCIO -l’Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya- organitzen el 2n Fòrum d'Inversió CAT-SUD que es durà a terme a firaReus, a l'Edifici Tecnoparc de Reus, el proper 24 d'octubre. Aquest fòrum pretén ser un punt de trobada entre emprenedors del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre que tenen un projecte i necessiten finançament per poder-lo dur a terme amb possibles inversors que puguin estar interessats a invertir-hi i ajudar a fer crèixer una empresa.

Aquesta serà la segona edició del Fòrum d'Inversió CAT-SUD, que va nèixer l'any 2016 amb l'objectiu de potenciar l’emprenedoria a la demarcació. El Fòrum d'Inversió té el seu origen en iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors: els Fòrums d’Inversió de Tarragona i Reus, promoguts pels ajuntaments d’aquestes dues ciutats i el Fòrum d’Inversió dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona. La suma d’esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.

La cita esdevé un punt de trobada amb l'objectiu de:

  • Facilitar l'acostament de les persones amb projectes innovadors, viables i amb elevat potencial de creixement a persones inversores.
  • Capacitar les persones emprenedores per tal d'accedir a fons de finançament privats.
  • Donar a conèixer els projectes empresarials i potenciar l'emprenedoria a les nostres comarques.

 

Per poder participar-hi com a emprenedors que busquen finançament, els projectes que es presentin han d'haver estat constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i han de tenir seu social a Catalunya. Per tal de preparar la presentació dels projectes davant dels potencials inversors, els inscrits participaran prèviament en una sessió pràctica on aprendran les millors tècniques per exposar el projecte.

Si has constituït una start-up en els darrers cinc anys amb seu social a Catalunya, pots presentar la teva candidatura al 2n Fòrum d'Inversió CAT SUD. Consulta més informació al fullet informatiu

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat