• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Empresa Programa Tarragona Innovació Social

Programa Tarragona Innovació Social

Projectes emprenedors d'innovació i/o impactes social

El Tarragona Innovació Social (TIS’17) és el primer programa llavor de prototipatge de projectes amb impacte social de la Catalunya Sud. 

Es tracta d’una experiència creativa i dinàmica que proporciona metodologies i eines útils als emprenedors i innovadors socials per a què les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament, i que els ajudi a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L'objectiu es aconseguir crear un producte mínim viable que es pugui presentar públicament i que suposi la primera llavor de la seva idea.

El programa Tarragona Innovació social s’adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte d'impacte i/o innovació social. L'objectiu és detectar i potenciar projectes innovadors que tinguin una clara vessant d'impactes social positiu i acompanyar-los al llarg d'un mes per tal que puguin desenvolupar un prototip del seu producte/servei per tal de poder-lo testejar amb potencials clients. Les sessions formatives es duran a terme en quatres sessions formatives, els dilluns de 10 a 14h del 3 al 24 de juliol. Finalment, el dia 27 de juliol tindrà lloc la cloenda del programa on els participants podran compartir els avenços dels seus projectes.

La participació al programa és gratuïta però es durà a terme una selecció ates que només seran seleccionats un màxim de 15 projectes. Els interessats poden presentar la seva candidatura fins al 9 de juny omplint el següent formulari.

Tarragona Innovació social sorgeix de la col·laboració público-privada ja que el seu disseny ha anat a càrrec de l’empresa social LAZZUM, un projecte d’emprenedoria social de Jennifer Baños i Núria Valero orientada a la co-creació d’activitats d’oci accessible per a tothom que ha tingut diferents reconeixements com a empresa social innovadora tant per l'Ajuntament de Tarragona com per altres entitats com el Banc Santander al programa YUZZ o bé Barcelona Activa.

Aquest projecte està cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc del programa Catalunya Emprèn.

 

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat