• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona

Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2009 Comença la campanya "Canvia les regles del joc"

Comença la campanya "Canvia les regles del joc"

Comença la campanya "Canvia les regles del joc"

Comença la campanya "Canvia les regles del joc" Imatge de la presentació de la campanya per part de la regidora Victòria Pelegrín
Vol fer patents els signes de violència i emetre un missatge positiu per detectar els signes de violència
30/09/2009

 

La campanya "Canvia les regles del joc" està orientada a sensibilitzar la població en general i en especial la població jove i fent incís en els àmbits escolar i universitari i dels mitjans de comunicació.
 
“Canvia les regles del joc” respon a la necessitat de treballar les línies de sensibilització i prevenció mitjançant diferents accions de sensibilització, formació i coeducació.
 
La campanya busca fer patents els signes de violència i vol emetre un missatge positiu per detectar-los i transformar-los en conductes positives que fomentin la igualtat i aconseguir així un canvi social.
 
Entre algunes de les acciones previstes més destacades de la campanya es pot fer referència a l’edició i distribució de 10.000 postals amb una xapa, la presència en l’Exposició sobre l’Europa Social, que tindrà lloc a la plaça Verdaguer de l’1 al 3 d’octubre i també en la Mitja Marató de Tarragona, que tindrà lloc al novembre. Es faran dues jornades formatives que es realitzaran al mes de novembre, el dia 4, on es treballarà la proteció de dades en l’atenció de de la violència i el dia 10 d’octubre, es realitzarà una jornada a la universitat on es tractarà sobre els mitjans de comunicació i la violència mascliste, entre moltes d’altres accions i activitats.

30 de setembre de 2009

Compartir


Segell Infoparticipa 2014 Tarragona 2018 Tarragona Patrimoni Mundial
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat