• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona

eTràmits

Franja 

 

eTràmits

L'Ajuntament de Tarragona posa al teu abast el nou portal eTràmits, des d'on podràs realitzar una cinquantena de tràmits diferents les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any.

Pots obtenir un volant d'empadronament, consultar les teves dades fiscals, inscriure't a les activitats dels centre cívics, sol·licitar llicències d'obres, i moltes coses més. El servei eTràmits garanteix la privacitat de les dades i la validesa dels documents expedits. A més, a través de l'eina La meva carpeta, podràs saber en tot moment quins tràmits tens oberts i l'estat en què es troben.

Vols fer les teves gestions de forma més fàcil i còmoda?

Tens una empresa i vols beneficiar-te de gestions ràpides i senzilles?

Vols gestionar un apoderament a través del web?

eciutadans eempre apo

Per fer gestions mitjançant eTràmits només has de disposar del teu certificat digital, un document electrònic que garanteix la teva identitat i permet operar telemàticament amb plenes garanties tècniques i jurídiques.

  • Els nous DNI ja incorporen certificat electrònic. Si ja el tens, per utilitzar-lo necessitaràs un lector de targetes. Per a mes informació, visita el web www.dnielectronico.es.
  • Si encara no el tens, pots demanar el teu certificat digital de forma gratuïta a través de l'Agència Catalana de Certificació, CATCert, mitjançant el seu web, www.idcat.net.

Si necessites més informació, els ordinadors de la Xarxa de Telecentres de Tarragona estan a la teva disposició perquè puguis realitzar els teus tràmits. I si tens dubtes, el personal de la Xarxa t'assessorarà en el seu horari d'atenció al públic sobre el funcionament d'eTràmits.

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat