Esteu aquí: Inici Espai públic i neteja Residus i deixalleries Deixalleries

Deixalleries

Què és una deixalleria?

És una instal·lació que permet fer una recollida selectiva de residus, per la seva posterior valorització, tractament i recuperació, d’aquelles fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer.

 

Què s'hi pot portar

  • Residus especials: pneumàtics, fluorescents i làmpades de vapor de mercuri, bateries, dissolvents, pintures i vernissos, piles, electrodomèstics que continguin substàncies perilloses, olis minerals usats (de motor)...
  • Residus ordinaris: ferralla i metalls, olis vegetals usats (de cuina), tèxtils, voluminosos, mobles i matalassos, electrodomèstics que no continguin substàncies perilloses, ferralla electrònica (ordinadors, mòbils, petits electrodomèstics...)
  • Altres: fustes, restes de poda i jardineria, runa i restes de construcció d’obres menors

 

Deixalleria fixa

Les instal·lacions de la deixalleria fixa s’ubiquen al Polígon Riu Clar.Deixalleria fixa
C. del Coure, s/n.
Telèfon: 977 549 235.
Horari: de dilluns a dissabte de 8 a 20 h.

Deixalleries mòbils

Deixalleria mòbil1Les deixalleries mòbils constitueixen un element de suport a la deixalleria fixa del Polígon Riu Clar. Es tracta de vehicles o caixes metàl·liques que es distribueixen per diferents barris de la ciutat, i que permeten al ciutadà l’aportació en petites quantitats de residus municipals voluminosos (mobles, electrodomèstics, etc) i especials (pintures, dissolvents, bateries, oli usat, etc) vegetals, runes, així com altres fraccions que es poden recollir selectivament i aprofitar.

Tarragona compta amb 4 deixalleries mòbils (1 tipus camió i 3 de caixa metàl·lica) Deixalleria Mòbil2que es reparteixen en diferents punts de la ciutat segons un calendari establert.

Les deixalleries mòbils estan obertes de 10 a 20 h.

Consulteu les ubicacions de les deixalleries mòbils.

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat