Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2015 Clou la campanya de replantació de l'arbrat viari, amb 148 espècies plantades

Clou la campanya de replantació de l'arbrat viari, amb 148 espècies plantades

Clou la campanya de replantació de l'arbrat viari, amb 148 espècies plantades

26/03/2015

 

La Brigada Municipal de l’Ajuntament de Tarragona ha plantat 148 espècies arbòries durant aquesta darrera campanya de replantació d’arbres 2014-2015, el que ha suposat una inversió d'11.795,30 €. En aquesta campanya de replantació de l’arbrat viari la Brigada ha optat per reposar arbres en carrers on en faltaven i tancar d’aquesta manera zones de la ciutat on, per diversos motius, mancaven espècies per plantar.

De les 148 espècies d’arbres que s’han reposat, 92 s’han plantat al centre de la ciutat (Part Baixa, Part Alta, Tarragona II, Camí de la Cuixa, zona Ramon y Cajal, zona av. Andorra), 24 a la zona de Llevant, 9 al barri de Sant Pere i Sant Pau, 5 a Torreforta, 6 a Camp Clar i 12 a Bonavista. Les espècies que s’han plantat són l’Acer negundo, Plataner, Om, Hibiscus, Taronger, Morera o Til·ler, entre d’altres. Com a novetat, s’ha introduït una nova espècie a la ciutat, la Bahuínia, també anomenada “arbre orquídia” per la semblança de les seves flors amb les orquídies, i que s’ha plantat al passeig de Sant Antoni.

Segells de reconeixement d'administració oberta