• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Tarragona, 31-07-2015
Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Difusió

Difusió

Presentació d’un audiovisual a la Sala Eutyches del Palau de CongressosLes activitats de difusió del patrimoni documental i de la història de Tarragona se centren bàsicament, d'una banda, en una línia editorial concreta que edita o coordina tres col·leccions: Quaderns de l'ArxiuDocuments del Fons Municipal de Tarragona i Tarragona Història i Patrimoni.

Per l'altra, en la coordinació amb d'altres entitats de programes conjunts per a commemorar efemèrides històriques: commemoració de l'acabament de la Guerra Civil a Tarragona "Només en fa setanta", 30 anys d'ajuntaments democràtics i la commemoració del setge durant la Guerra del Francès "1811. Tarragona assetjada", en els quals es participa mitjançant audiovisuals, conferències, exposicions i publicacions.

També es promou la recerca històrica mitjançant la convocatòria bianual del Premi Gramunt i es dirigeixen diversos treballs d'investigació amb la col·laboració del Memorial Democràtic sobre la dona durant el Franquisme i la Transició o centrats en l'estudi de les víctimes de la repressió franquista.

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat