Observatori Social - Pla d'Inclusió i Cohesió Social de Tarragona

Esteu aquí: Inici Eines per l’acció Formació

Formació

En aquest apartat trobareu informació diversa sobre jornades, cursos i conferències al voltant de la inclusió i la cohesió social.

 • Xerrada “Los cuidados en salud mental”
  En el marc de la celebració dels 30 Anys de l’Associació Aurora. Data: 21/11/2017. Horari: 19h. Ubicació: sala cultural del Corte Inglés a Tarragona, a la cinquena planta.

 • Cursos de llengua de signes per via telemàtica

 • L’Associació d’Usuaris i Estudiants de Llengua de Signes (AUELS) ofereix a partir del mes de novembre diversos cursos d’iniciació a la Llengua de signes catalana (LSC).Dos dels cursos tenen caràcter introductori i un tercer curs ofereix, a partir de gener de 2018, una formació completa. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al correu d’AUELS: auels.junta@gmail.com

   

 • Curs Prismes, per aprofundir en la perspectiva intercultural

  El curs 'PRIMES, interseccionalitat per a entitats juvenils' oferirà propostes per a incorporar la diversitat real de la societat dins les organitzacions. Es pretén crear un espai que busca fer un procés de crítica interna, com a persona i com a entitat, per poder obrir-se a la diversitat, acollir-la i cuidar-la. El curs es dividirà en quatre sessions de treball, debat i reflexió. Dates: 28/11, 5/12, 12/12 i 19/12/2017. Horari: de 19 a 21.30h. Ubicació: Espai Jove la Fontana (c/ Gran de Gràcia 190-192), Barcelona. Inscriu't-hi! (fins al 23/11/2017)

 • VII Jornada de la Inclusió Social a Vilanova i la Geltrú

Enguany la jornada dedica el tema a la 'Cultura i la Inclusió Social. L'ART com a eina de transFORMACIÓ'. Es tractarà a fons la dimensió social i inclusiva de la cultura i el paper que juga l'expressió artística en i per a la transformació social, així com la necessitat de fer accessible la participació artística i generar oportunitats a una societat diversa. Data: 29/11/2017. Horari: de 9 a 14h. Ubicació: Auditori del Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Inscriu-t'hi!

 • Jornada ‘El procés de reconeixement del grau de dependencia (PIA)'

  El Col·legi de Treball Social de Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mitjançant aquestes jornades informatives i formatives, volen facilitar als i les treballadores socials de l’àmbit de salut l’actualització de la informació en relació al procés de reconeixement del grau de dependència. Data: 14/11/2017. Horari: de 9 a 14.30h. Ubicació: Tarragona. Informació i inscripcions. 

 • Curs Intervenció en infants i joves en risc social

  l'Escola de l'Esplai de Lleida, reconeguda pel Pla de Formació de l'Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, ha posat en marxa el curs Intervenció en infants i joves en risc social, dirigit a persones interessades en conèixer els temps específics d'una intervenció sòciocultural en marginació social. Tant per a persones interessades en ser voluntàries o que ja realitzen tasques de voluntariat en el sí d’una entitat com per persones que coordinen i gestionen el voluntariat de l’entitat. Dates: 4, 11, 18 i 25 de novembre. Horari: de 9 a 14h. Ubicació: Acadèmia, 17 (Lleida). Informació i inscripcions.

 • Setmana de la Responsabilitat Social Corporativa 2017

  Aquesta jornada és una gran oportunitat per a totes les organitzacions que vulguin posar en valor davant tota la societat les seves activitats relatives a la Responsabilitat Social i el desenvolupament sostenible en l’àmbit econòmic, social i ambiental. Data: del 14 al 18 de novembre. 

 • Jornada INSPIRES’17
  Un espai d’inspiració per al sector social que vol oferir un punt de trobada de professionals i entitats de diferents àmbits i sectors per compartir coneixement i experiències sobre un mateix eix temàtic: “Pràctiques d’apoderament per abordar reptes socials”. Data: 24/11/2017. Horari: de 10 a 14h. Ubicació: Sala Àgora del Cosmocaixa de Barcelona, c/Isaac Newton, 26. Inscriu-t'hi!

 • Jornades "Homes cuidadors. Barreres de gènere i models emergents" (fundació La Caixa)

  Aquestes jornades estan basades en els resultats finals de la recerca "Homes Cuidadors: reptes i oportunitats per reduir les desigualtats de gènere i afrontar les noves necessitats de la cura" dirigida per la Dra. Dolors Comas d'Argemir (URV) i la Dra. Diana Marre (UAB) i que ha estat finançada per RecerCaixa. Data: 09/10/2017-15/11/2017. Modalitat: Presencial. Ubicació: Palau Macaya de Barcelona. És necessari inscriure's prèviament, ja que les places són limitades:

  - Si voleu assistir a algun dels tallers, cal enviar un correu a: recerca.homescuidadors@urv.cat, indicant quins tallers són del seu interès.

  - Si voleu assistir a les conferències i a les taules rodones, cal fer la inscripció.

 
 
 

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat