• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Presentació de l'Observatori
Observatori
Què és l'observatori?

Què és l'observatori?

Un espai virtual de la ciutat on professionals de la intervenció social, professionals de la recerca i la ciutadania en general s’informen i comparteixen coneixements sobre situacions de vulnerabilitat i exclusió social, i treballen conjuntament per afavorir la inclusió social.
 

Una eina, i alhora un instrument operatiu, per detectar, comprendre, mesurar i ordenar el coneixement més actual i rigorós sobre les desigualtats socials, a partir del qual es crea un marc comú de lluita contra la pobresa i l'exclusió social.
 

Un espai de construcció col·lectiva, de generació i transferència de coneixement, d’anàlisi, d’intercanvi i d'avaluació, que permeti impulsar estratègies i línies d’actuació necessàries per avançar cap als objectius inclusius i cohesionadors del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de la ciutat de Tarragona des de diferents visions i disciplines.

Troba el servei que necessites
I tu, què hi pots aportar?
  • Impulsa polítiques socials basades en la planificació de l'acció, que implica abordatges integrals i transversals, des de la proximitat i amb el protagonisme d'agents i recursos des del territori.
     

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat