Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Hivern-primavera 2021 Segments HP21 Expressió artística (NOVETATS!)

Expressió artística (NOVETATS!)

ACTIVITATS D’HIVERN-PRIMAVERA 2021. Expressió artística.

Cicle d'activitats gratuïtes en línia i presencials de la xarxa de centres cívics.
Inscripcions a partir del 24 de març al web centrescivics.tarragona.cat

AVÍS IMPORTANT: Aquestes activitats es poden veure afectades per les possibles restriccions a causa de la COVID-19.

 

 Cicle d'activitats gratuïtes en línia de la xarxa de centres cívics.
Inscripcions a partir del 3 de març al web centrescivics.tarragona.cat

 

 

 


Introducció a l'Sketching urbà

(Activitat presencial)

Plasma al teu quadern allò que t’interessa del teu voltant. Combinaràs dibuix i color i aprendràs recursos útils per dibuixar l’exterior. Visitarem llocs emblemàtics de Tarragona per dibuixar al nostre quadern els monuments i edificis del seu patrimoni: la Tarragona romana, la Part Alta, el port, alguns barris, la Rambla, etc. Es practicarà la perspectiva i el dibuix d’arquitectura, vehicles, vegetació i persones en moviment. A càrrec de Dolors Barberán.

Del 8 d’abril al 3 de juny, cada dijous, de 18 a 20 h

 


Iniciació a la ceràmica aplicada a la joieria. NOVETAT!

(Activitat presencial)

Tècniques bàsiques, materials i nocions per treballar la ceràmica en petit format i poder-la aplicar a la joieria. A càrrec de Mardefang

24 d’abril, 8 i 15 de maig, dissabte, de 10 a 12 h al Centre Cívic de LLevant

Preu dels materials: 15 €

 


La ceràmica utilitària. NOVETAT!

(Activitat presencial)

Monogràfic dirigit a aquelles persones que es vulguin iniciar en la ceràmica o ja n’hagin fet anteriorment. Treballarem des de la creació de la idea fins a la seva execució, creant un conjunt de peces que puguin ser utilitzades en el nostre dia a dia. Mirarem i tindrem en compte quines característiques hauran de reunir perquè siguin pràctiques i útils. A càrrec de Mardefang

12, 19 i 26 de maig, dimecres, de 17 a 19 h al Centre Cívic de Llevant

Preu dels materials: 20 €

 


Ceràmica Pit Firing. NOVETAT!

(Activitat presencial)

Monogràfic pensat per a tothom. La primera sessió es destinarà a realitzar un seguit de peces per poder decorar-les i coure-les durant la segona sessió, d’una manera molt singular, on hi juga molt el factor sorpresa. A càrrec de Mardefang

22 i 29 de maig, dissabte, de 10 a 12 h al Centre Cívic de Llevant

Preu dels materials: 10 €

 


Pintem un paisatge marí. NOVETAT!

(Activitat virtual)

Vols sentir la sensació de crear les teves pròpies obres d’art amb l’ajuda de diverses tècniques? Vols gaudir dels colors i les formes? Vols que els protagonistes de la natura es converteixin en els protagonistes de les teves pintures? En aquestes trobades treballarem en un projecte artístic segons les possibilitats que ens ofereixin les eines i el material que haurem trobat. A càrrec de Cristina Barral.

Del 10 de març al 7 d’abril, cada dimecres, de 18 a 19.30 h

 


Creació literària: Creem contes infantils. NOVETAT!

(Activitat virtual)

Taller de literatura infantil per a adults on jugarem amb les paraules i farem textos a l’abast de tothom. Reviurem l’infant que portem dins i obrirem la porta a la creació d’històries. A càrrec de l’Escola de Lletres de Tarragona.

De l’11 de març al 6 de maig, cada dijous, de 18.30 a 19.30 h

 


Sketching: Pintem els pobles i les ciutats des de casa. NOVETAT!

(Activitat virtual)

Si ja has fet sketching anteriorment, et proposem viatjar virtualment a diferents indrets d’Europa, agafant fotografies i imatges de les ciutats més boniques per crear un quadern de viatge com si les haguéssim visitat. Es mostraran vídeos amb demostracions de diferents tècniques de dibuix i farem servir molts dels materials i les eines dels quals disposem per a la pràctica de l’sketching. Hi haurà lliçons de perspectiva, dibuix d’arquitectura, vehicles, vegetació i persones. No t’ho pots perdre!  A càrrec de Dolors Barberán.

Del 15 de març al 31 de maig, cada dilluns, de 18 a 19.30 h

 


Scrapbooking. Fem un àlbum amb separadors. NOVETAT!

(Activitat virtual)

En aquest taller confeccionarem un àlbum carpeta amb separadors tipus acordió. El resultat tindrà un ús molt polivalent: àlbum, carpeta per a receptes, per a fotos, etc. A càrrec de Sònia Martínez, d’AmbArt.

19 i 26 de març, divendres, de 18 a 19.30 h

 


Scrapbooking. Fem un miniàlbum amb shaker a la portada. NOVETAT!

(Activitat virtual)

En aquest taller confeccionarem un àlbum de petites dimensions on podrem anar afegint pàgines a mesura que ens faci falta. A la coberta hi posarem un shaker, una targeta a la qual s’afegeix una finestreta amb objectes mòbils a dintre, que li donaran un toc molt divertit i original. No et pots perdre treballar amb aquesta tècnica tan divertida i vistosa. A càrrec de Sònia Martínez, d’AmbArt.

9 i 16 d’abril, divendres, de 18 a 19.30 h

 


Nocions teòriques per gaudir de la ceràmica. NOVETAT!

(Activitat virtual)

No deixem de fer ceràmica per la complexitat del procés i tots els dubtes que ens genera. En aquest monogràfic tractarem des de l’abastiment dels materials fins a on i com poder coure les peces, i també algunes tècniques bàsiques per poder iniciar-se en aquest art. A càrrec de Mardefang.

14 i 21 d’abril, dimecres, de 18 a 19 h

 


Pintem un paisatge de bosc i muntanya. NOVETAT!

(Activitat virtual)

Vols sentir la sensació de crear les teves pròpies obres d’art amb l’ajuda de diverses tècniques? Vols gaudir dels colors i les formes? Vols que els protagonistes de la natura es converteixin en els protagonistes de les teves pintures? En aquestes trobada treballarem en un projecte artístic segons les possibilitats que ens ofereixin les eines i el material que haurem trobat. A càrrec de Cristina Barral.

Del 5 al 26 de maig, cada dimecres, de 18 a 19.30 h

 


Collaret amb flors de foamiran. NOVETAT!

(Activitat virtual)

Donarem forma i color al foamiran, un material molt versàtil amb el qual elaborarem flors boniques, que després muntaren en un collaret que podràs lluir durant la primavera i l’estiu. A càrrec de Sònia Martínez, d’AmbArt.

7 i 14 de maig, divendres, de 18 a 19 h

 


Mandala de macramé

(Activitat virtual)

Monogràfic en el qual farem un mandala de macramé. El macramé, que torna a ser tendència com a element de decoració, és una tècnica de creació de teixits que s’obtenen a partir de nuar fils. Et resultarà una tècnica molt entretinguda amb uns resultats superbonics. Farem nusos i nusos, però no ens farem cap embolic! A càrrec de Sònia Martínez, d’AmbArt.

21 i 28 de maig, divendres, de 18 a 19 h

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta