Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Destacats Fes-t'ho tu mateix

Fes-t'ho tu mateix

FES-T’HO TU MATEIX

Cada cop és més comú trobar propostes de manualitats, “scrap”, etcètera,  fetes per un mateix. Escolliu qualsevol dels següents cursos per continuar perfeccionant les vostres tècniques o si més no per iniciar-vos en elles.

Us podreu inscriure en aquest mateix web el proper dijous, 18 de gener, a partir de les 9h.

 

TALLER DE PINTACARES

COSIR DESCOSITS: COSTURA BÀSICA

PATRONATGE: PAS A PAS

Novetat! TUNEJA LA TEVA ESTORA! 

COSIR DESCOSITS: SEGON NIVELL

TALLER DE PEDRERIA

Novetat!  TALLER DE DECORACIÓ DE MIRALLS 

INICIACIÓ A LA MÀQUINA DE COSIR

 

 


TALLER DE PINTACARES

Aprèn tots els trucs i tècniques pictòriques de l’art del face-painting amb les explicacions i la demostració en viu del pas a pas de diversos dissenys de maquillatges per a infants. A càrrec de Jess Capdevila, de This Is Makeup.

Centre Cívic de Llevant

16 de febrer, divendres, de 16.30 a 20.30 h

Preu: 17,50 €

 


COSIR DESCOSITS: COSTURA BÀSICA

En aquest taller de costura aprendràs les tècniques bàsiques per poder defensar-te amb el fil i l’agulla: canviar botons, puntades a mà i embastes, fer sargits… Per fi t’ho podràs fer tu mateix/a! A càrrec d’Olivia Garzón.

Centre Cívic de Torreforta

Del 20 de febrer al 20 de març, cada dimarts, de 17 a 20 h

Preu: 52.50 €

 


PATRONATGE: PAS A PAS

En aquest curs et donarem les instruccions pas a pas per treure patrons comercials de les revistes especialitzades, i aprendrem a muntar-los per després poder confeccionar una peça de roba. Aquest curs està pensat tant per a persones principiants com per a qui ja tingui experiència. A càrrec d’Olivia Garzón.

Centre Cívic de Llevant

Del 8 al 22 de març, cada dijous, de 17.30 a 20.30 h

Preu: 42,50 €

 

 


Novetat!  TUNEJA LA TEVA ESTORA! 

Marca la diferència amb una estora totalment única i personalitzada. Seràs l’enveja de tot el replà! En aquest taller aprendrem a treballar amb les pintures amb esprai i plantilles, a més de reconèixer quina és la pintura més adequada per a diferents superfícies i quina és la millor manera d’aplicar-hi l’esprai. A càrrec de Javi, de Yonolotiraría.

Centre Cívic de Sant Salvador

13 de març, dimarts, de 18 a 19.30 h

Preu: 32,50 €

 


COSIR DESCOSITS: SEGON NIVELL

Si ja et defenses amb el fil i l’agulla i vols millorar la tècnica i col·locar cremalleres, butxaques, sargits manuals o bé confeccionar el coll i el puny d’una camisa, no et perdis aquest curs on la creativitat i els fils seran els protagonistes. A càrrec d’Olivia Garzón.

Centre Cívic de Torreforta

Del 3 al 24 d’abril, cada dimarts, de 17 a 20 h

Preu: 52,50 €

 


TALLER DE PEDRERIA

Coneixes les diferents maneres d’aplicació de la pedreria i els lluentons? En aquest taller n’aprendrem de manera gradual fins a fer-ne una aplicació real a les teves peces de roba. A càrrec d’Olivia Garzón.

Centre Cívic de Llevant

Del 5 al 26 d’abril, cada dijous, de 17.30 a 20.30 h

Preu: 42,50 €

 

 


Novetat!  TALLER DE DECORACIÓ DE MIRALLS 

Tres superfícies iguals però tres acabats totalment diferents. Transformarem uns miralls amb découpage, chalk paint envellit i marbrejat. Potser aquestes tres tècniques et resulten desconegudes, però una vegada acabis aquest taller les dominaràs per poder aplicar-les a qualsevol altre objecte de casa teva. Un taller molt divertit i creatiu. Te’l deixaràs perdre? A càrrec de Javi, de Yonolotiraría.

Centre Cívic de Sant Salvador

24 d’abril, dimarts, de 18 a 20 h

Preu: 32,50 €

 


INICIACIÓ A LA MÀQUINA DE COSIR

Tens una màquina de cosir però no saps què fer? T’ensenyarem de manera molt senzilla com funciona i quines són les seves prestacions. Si vols, pots portar la teva màquina de casa. A càrrec d’Olivia Garzón.

Centre Cívic de Torreforta

8 i 15 de maig, dimarts, de 17 a 20 h

Preu: 27,50 €

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat