Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Destacats Fotografia digital

Fotografia digital

FOTOGRAFIA DIGITAL

Us presentem un llistat de cursos, on l’art de fer fotografies i tenir-les al instant ofereix un ampli ventall de recursos per tenir uns resultats quasi professionals. Crea històries, edita paisatges i sobretot aprèn a treure el màxim rendiment de la teva càmera digital.

Us podreu inscriure en aquest mateix web el proper dijous, 18 de gener, a partir de les 9h.

 

Novetat!  FOTOGRAFIA. EL REPORTATGE: COM EXPLICAR HISTÒRIES. NARRATIVA VISUAL

INICIACIÓ AL RETOC FOTOGRÀFIC

MACROFOTOGRAFIA I FOTOGRAFIA D’APROXIMACIÓ

FOTOGRAFIA DIGITAL I

CURS INTENSIU DE FOTOGRAFIA

FOTOGRAFIA DIGITAL II

 

 


Novetat! FOTOGRAFIA. EL REPORTATGE: COM EXPLICAR HISTÒRIES. NARRATIVA VISUAL

La narrativa visual es basa en la capacitat de la imatge per explicar històries. Mitjançant un discurs visual des d’un punt de vista personal i del món, expliquem petits relats. Cal tenir coneixements previs de fotografia. Cal portar fotografies. A càrrec de Foto Ferran.

Centre Cívic de Sant Salvador

20 de març, dimarts, de 18 a 20 h

Preu: 12,50 €

 


INICIACIÓ AL RETOC FOTOGRÀFIC

La fotografia cada cop està més a prop de tothom gràcies als smartphones i les càmeres digitals de nova generació. És per això que et proposem conèixer diferents programes d’edició fotogràfica a l’ordinador i així puguis millorar les teves fotografies. És imprescindible portar ordinador portàtil. A càrrec de Dynamind.

Centre Cívic de Llevant

Del 10 d’abril al 22 de maig, cada dimarts, de 18.30 a 20 h

Preu: 42,50 €

 


MACROFOTOGRAFIA I FOTOGRAFIA D’APROXIMACIÓ

Amb l’arribada del bon temps, tot són floretes, animalons i mil i una possibilitats de fotografiar. Si vols aprendre a fer grans fotos d’objectes molt petits, aquest és el teu curs. Cal tenir coneixements previs de fotografia. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

Centre Cívic de Bonavista

24, 26 i 27 d’abril, dimarts, dijous i divendres, de 19 a 21 h

Preu: 15 €

 


FOTOGRAFIA DIGITAL I

Curs temàtic sobre fotografia digital. Aprendrem a treure el màxim profit de la nostra càmera digital en qualsevol moment del dia, en interiors i exteriors. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

Centre Sociocultural de la Part Alta

Del 7 al 23 de maig, cada dilluns i dimecres, de 19 a 20.45 h (una de les classes pràctiques es farà el diumenge 13 de maig al matí)

Preu: 38,50 €

 


CURS INTENSIU DE FOTOGRAFIA

Si sempre has volgut conèixer la teva càmera, utilitzar-la tant en interiors com exteriors i oblidar-te del mode automàtic, en aquest curs treballarem els continguts de Foto I i Foto II de manera intensiva. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

Centre Cívic de Bonavista

Del 12 al 26 de maig, cada dissabte, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h

Preu: 55 €

 


FOTOGRAFIA DIGITAL II

Curs destinat a optimitzar el rendiment de la nostra càmera digital en qualsevol moment del dia, en interiors i exteriors. Entendrem els fonaments de la imatge digital i coneixerem les possibilitats d’aplicació de les noves tecnologies als equips d’ús domèstic. Cal tenir coneixements previs de fotografia. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

Centre Sociocultural de la Part Alta

Del 4 al 20 de juny, cada dilluns i dimecres, de 19 a 20.45 h (una de les classes pràctiques es farà el dissabte 9 de juny al matí)

Preu: 38,50 €

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat