Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos HP19 Destacats Hivern-Primavera 2019 Activitats infantils i familiars

Activitats infantils i familiars

 


ACTIVITATS INFANTILS I FAMILIARS

Consulteu aquí totes les activitats infantils i familiars que hem preparat per a tota la família. Us podreu inscriure en aquest mateix web el proper dilluns, 21 de gener, a partir de les 9 h.

 

Espai familiar de 0 a 3 anys

Iogafamily

Ioga per a nadons

Taller natural: amulets amb flors seques i coixinets per dormir. NOVETAT!

 

 


ESPAI FAMILIAR DE 0 A 3 ANYS: LUDOBABY

Espai familiar on els infants podran gaudir i desenvolupar-se, a través del joc, amb les amistats, la família i el personal especialitzat que us orientarà en tïot moment.

 

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

Del 4 de febrer al 12 d’abril, dilluns i divendres, de 9.30 a 11 h

Preu: gratuït

 


IOGAFAMILY

Has pensat mai en la quantitat de beneficis que té el ioga per a la teva ment i el teu cos? Per què no t’animes i vens a provar-ho amb el teu fill/filla, nebot/neboda, net/neta…? A càrrec de M. Àngels Rodríguez. Activitat recomanada per a famílies amb infants de més de 4 anys. 

 

Centre Cívic de Sant Salvador

23 de febrer, 23 de març, 27 d’abril, 25 maig i 15 de juny, dissabte, de 10.30 a 12 h (l’activitat del 15 de juny es farà a la platja, i el punt de trobada es comunicarà a les persones inscrites)

Preu: 22 €

 


IOGA PER A NADONS

Vols fer una activitat amb el teu nadó? El ioga enforteix el vincle mare-fill, afavoreix el desenvolupament psicomotriu del bebè i la serenitat, fa recuperar la figura i augmenta la vitalitat i el to muscular. En cas de cesària, s’aconsella a partir de les vuit setmanes. A càrrec d’Ana Garrido (San Raj Kaur).

 

Centre Cívic de Torreforta

Activitat recomanada per a famílies amb infants des de les 6 setmanes fins als 9 mesos

Del 5 de març al 30 d’abril, cada dimarts, d’11.15 a 12.15 h

Preu: 42,50 €

 


TALLER NATURAL: Amulets amb flors seques i coixinets per dormir

En aquest taller farem un amulet amb flors seques: explicarem el llenguatge de les flors i plantes i els infants podran elaborar un penjoll amb fang, al qual hi afegiran les flors, i se’l podran emportar a casa per poder-lo utilitzar. I després farem un coixinet per dormir, que, gràcies a les propietats relaxants de les plantes que utilitzarem, ens ajudarà a descansar millor i a espantar els malsons. A càrrec de La Silvestrina.

 

Centre Cívic de Torreforta

30 de març, dissabte, d’11 a 12 h

Preu: 12,50 €

 

 

 

 

 

 

Comparteix

Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat