Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos HP19 Destacats Hivern-Primavera 2019 Fotografia digital

Fotografia digital

 


FOTOGRAFIA DIGITAL

Us presentem un llistat de cursos, on l’art de fer fotografies i tenir-les al instant ofereix un ampli ventall de recursos per tenir uns resultats quasi professionals. Crea històries, edita paisatges i sobretot aprèn a treure el màxim rendiment de la teva càmera digital.

Us podreu inscriure en aquest mateix web el proper dilluns, 21 de gener, a partir de les 9h.

 

Fotografia digital I

Fotografia digital II

Fotografia amb mòbil. NOVETAT!

Curs intensiu de fotografia

Macrofotografia i fotografia d’aproximació

 


FOTOGRAFIA DIGITAL I

Curs temàtic sobre fotografia digital. Aprendrem a treure el màxim profit de la nostra càmera digital en qualsevol moment del dia, en interiors i exteriors. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

 

Centre Sociocultural de la Part Alta

Del 4 al 20 de febrer, cada dilluns i dimecres, de 19 a 20.45 h (una de les classes pràctiques es farà el dissabte 9 de febrer al matí)

Preu: 38,50 €

 


FOTOGRAFIA DIGITAL II

Curs destinat a optimitzar el rendiment de la nostra càmera digital en qualsevol moment del dia, en interiors i exteriors. Entendrem els fonaments de la imatge digital i coneixerem les possibilitats d’aplicació de les noves tecnologies als equips d’ús domèstic. Cal tenir coneixements previs de fotografia. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

 

Centre Sociocultural de la Part Alta

De l’11 al 27 de març, cada dilluns i dimecres, de 19 a 20.45 h (una de les classes pràctiques es farà el diumenge 24 de març al matí)

Preu: 38,50 €

 


FOTOGRAFIA AMB MÒBIL

Si t’agrada la fotografia però et fa mandra carregar la càmera de fotos, aquest és el teu curs. Taller totalment pràctic on aprendrem aspectes bàsics com la composició, buscar bona llum i saber fer una bona edició amb la utilització correcta d’aplicacions del teu smartphone. A càrrec de Mayka Barberà.

 

Centre Cívic de Bonavista

13 i 14 de març, dimecres i dijous, de 16.30 a 20.30 h

Preu: 32 €

 


CURS INTENSIU DE FOTOGRAFIA

Si sempre has volgut conèixer la teva càmera, utilitzar-la tant en interiors com en exteriors i oblidar-te del mode automàtic, en aquest curs treballarem els continguts de Foto I i Foto II de manera intensiva. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

 

Centre Cívic de Bonavista

Del 16 al 30 de març, cada dissabte, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h

Preu: 55 €

 


MACROFOTOGRAFIA I FOTOGRAFIA D’APROXIMACIÓ

Amb l’arribada del bon temps, tot són floretes, animalons i mil i una possibilitats de fotografiar. Si vols aprendre a fer grans fotos d’objectes molt petits, aquest és el teu curs. Cal tenir coneixements previs de fotografia. És recomanable portar trípode i un equip fotogràfic que permeti l’opció manual. A càrrec de Jordi Brú.

 

Centre Cívic de Bonavista

Sessions pràctiques: 7 i 9 de maig, dimarts i dijous, de 19 a 21 h. El punt de trobada es comunicarà a les persones inscrites.

Comentari de les fotos: 10 de maig, divendres, de 19 a 21 h

Preu: 38,50 €

 

 

 

 

 

Comparteix

Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat