Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos HP20 Cuina i gastronomia

Cuina i gastronomia


CUINA I GASTRONOMIA

La definició de gastronomia ens endinsa de ple en aquesta proposta on podreu apreciar, degustar, elaborar i compondre plats de diferents formes i xefs. Si esteu pensant en introduir-vos en aquesta disciplina, millorar els vostres coneixements o aprendre nous trucs, deixeu de mirar i seleccioneu els cursos que més us interessin.

Us podreu inscriure en aquest mateix web el proper dilluns, 20 de gener, a partir de les 9h.

IMPORTANT: Per poder inscriure't a qualsevol dels cursos que organitzem des de la Xarxa de Centres Cívics cal que entris en aquest enllaç i et registris.

 

ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

 

Podeu veure un tutorial de com es realitza el registre descarregant aquest vídeo

 

 

Coques salades

Postres del món

Del mercat a la cassola

Taller de croquetes

Canelons dolços i salats

Sopars ràpids

Taller de sushi

Taller d'hamburgueses

Receptes saludables amb cereals i llegums

Postres en got: va de cítrics!

Patés de plantes silvestres

Cuina tailandesa, utilitzem els curris

Tapes de primavera

Semifreds i glacejats

Postres de restaurant

Traiem partit del peix

 

 


COQUES SALADES

Des de zero! Farem la massa, prepararem diferents farcits i fornejarem. Combinacions poc vistes, sorprenents i, sobretot, delicioses! A càrrec d’Alba Molas.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

10 de febrer, dilluns, de 17 a 20 h

Preu: 15 €

 

 


POSTRES DEL MÓN

Receptes internacionals per donar una volta gastronòmica al món des de casa vostra.A càrrec de Mònica Roig.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

13 de febrer, dijous, de 17 a 19.30 h

Preu: 11,75 €

 

 


DEL MERCAT A LA CASSOLA

Taller de cuina tradicional on aprendrem a cuinar amb productes de temporada i diferents coccions. A càrrec de Xavier Mestre.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

18 de febrer, dimarts, de 17 a 20 h

Preu: 15 €

 

 


TALLER DE CROQUETES

En aquest taller t’ensenyarem els trucs per elaborar una bona massa i diferents farcits. A càrrec de TgnCooking.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

25 de febrer, dimarts, de 17.30 a 19.30 h

Preu: 15 €

 

 


CANELONS DOLÇOS I SALATS

En aquest curs, sortirem de les típiques receptes de canelons tradicionals. A càrrec de Mònica Roig.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

12 de març, dijous, de 17 a 19.30 h

Preu: 11,75 €

 

 


SOPARS RÀPIDS

Aprendrem els millors mètodes per fer sopars ràpids, saludables, originals i fàcils de preparar. A càrrec de Xavier Mestre.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

16 i 17 de març, dilluns i dimarts, de 17 a 20 h

Preu: 28,50 €

 

 


TALLER DE SUSHI

Si us apassiona el sushi i no us atreviu a fer el pas de fer-lo vosaltres mateixos, no us podeu perdre aquest taller!A càrrec de TgnCooking.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

24 de març, dimarts, de 17.30 a 19.30 h

Preu: 18,50 €

 

 


TALLER D’HAMBURGUESES

Taller on elaborareu des del pa fins als millors complements i salses per aconseguir una saborosa hamburguesa. A càrrec de Xavier Mestre.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

1 d’abril, dimecres, de 17 a 20 h

Preu: 15 €

 

 


RECEPTES SALUDABLES AMB CEREALS I LLEGUMS

Menjar cereals i llegums no serà mai avorrit si hi posem una mica d’imaginació! Quinoa, fajol, mill, llenties i cigrons cuinats de manera diferent i original.A càrrec de Mònica Roig.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

16 d’abril, dijous, de 17 a 19.30 h

Preu: 15 €

 

 


POSTRES EN GOT: VA DE CÍTRICS!

Les postres individuals cada cop són l’elecció més freqüent entre els restauradors. Una opció pràctica i de fàcil emplatat. A càrrec d’Alba Molas.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

20 d’abril, dilluns, de 17 a 20 h

Preu: 11,75 €

 

 


PATÉS DE PLANTES SILVESTRES

Vols aprendre a fer patés amb plantes silvestres? Vine i aprèn quines plantes són, i com es poden fer! A càrrec de La Silvestrina.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

21 d’abril, dimarts, de 18 a 20 h

Preu: 11,75 €

 

 


CUINA TAILANDESA, UTILITZEM ELS CURRIS

Aprendrem a utilitzar els ingredients principals, com els curris, la llet de coco o les salses de peix. A càrrec de Griselda Fosch i Concepció Bardají.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

30 d’abril, dijous, de 17 a 19 h

Preu: 25 €

 

 


TAPES DE PRIMAVERA

En aquest curs aprendrem a fer tapes amb productes de temporada. A càrrec de TgnCooking.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

5 de maig, dimarts, de 17.30 a 19.30 h

Preu: 15 €

 

 


SEMIFREDS I GLACEJATS

Comença la calor i no tens ganes d’engegar el forn? Els semifreds són la teva solució! A càrrec d’Alba Molas.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

11 de maig, dilluns, de 17 a 20 h

Preu: 18,50 €

 

 


POSTRES DE RESTAURANT

Vols sorprendre els teus convidats oferint postres diferents i amb una presentació sorprenent? Aquest és el teu curs!A càrrec de TgnCooking.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

19 de maig, dimarts, de 17.30 a 19.30 h

Preu: 18,50 €

 

 


TRAIEM PARTIT DEL PEIX

Un taller on cuinarem amb diferents tipus de peix i receptes actuals i tradicionals. A càrrec de Concepció Bardají i Griselda Fosch.

Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

28 de maig, dijous, de 18 a 20 h

Preu: 25 €

 

 

 

Comparteix

Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat