Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Com em puc inscriure?

Com em puc inscriure?

Preguntes més freqüents sobre el procés d'inscripció a les activitats de Centres Cívics:

 

Quines activitats t’oferim?

Quan et pots inscriure?

Tinc descompte?

Com es realitza la inscripció?

Qui es pot apuntar als nostres monogràfics?

T’agradaria oferir-nos una proposta?

A més a més:

 

Quines activitats t’oferim?

La xarxa de Centres Cívics de Tarragona, oferim una programació estable (octubre-juny) amb un ampli ventall d’activitats culturals, socials i d’oci com: idiomes, cuina, dansa, fotografia, etc. De tota l'oferta que hi ha, segur que un taller es fet a mida per tu.

Consulta les nostres activitats en aquest enllaç 

Cal tenir en compte també, que moltes entitats i associacions de la ciutat de Tarragona ofereixen les seves activitats dins les nostres instal·lacions.

Quan et pots inscriure?

La nostra programació s’organitza de la següent manera:

-      TARDOR (octubre-desembre)

-      HIVERN - PRIMAVERA (febrer - juny)

-      PRIMAVERA CULTURAL

Uns dies abans t'informarem de les activitats i de les dates fixades per la inscripció.

T’aconsellem que consultis la nostra web i ens segueixis al facebook  i a instagram d’aquesta manera podràs estar al dia de les nostres activitats, xerrades, serveis, etc.

 

Tinc descomptes?

Podeu gaudir del 50 % de descompte en totes les activitats que organitzi la pròpia Xarxa de Centres Cívics si sou aturats, pensionistes, famílies monoparentals i nombroses, persones amb el carnet TarragonaJove o la Targeta Kesse i persones amb el carnet del Club dels Tarraconins. 

Recorda que un cop marcat el camp "descompte" i realitzat el pagament, ja no es podrà modificar

Aquests descomptes només són aplicables a les activitats organitzades per la Xarxa de Centres Cívics.

El primer dia d'activitat, recordeu presentar el document que acrediti la vostra situació.

 

Com es realitza la inscripció?

Un cop hagis escollit els cursos o tallers que s’ajustin a les teves necessitats o et cridin l’atenció, has de formular la inscripció. Sobretot omple tots els camps correctament i realitza el pagament amb la teva targeta. Un cop realitzat el pagament, ja estaràs inscrit/a.

Imprimeix el tiquet i presenta'l el primer dia d'activitat acompanyat del document que acrediti el descompte, si és el cas.

En el cas que no disposis de targeta bancària i per tant no puguis realitzar la teva inscripció , hauràs de posar-te en contacte amb l’equip del departament de Centres Cívics a través de correu electrònic a: centrescivics@tarragona.cat.

Davant qualsevol dubte, pot posar-se en contacte amb el departament de Centres Cívics a través de correu electrònic: centrescivics@tarragona.cat o bé per telèfon al 977296100.

Si a l'hora de revisar la teva inscripció observes que hi ha alguna dada que no està correcta, pots enviar un correu electrònic amb el teu nom i cognom, curs on t’has inscrit i la modificació que vols que realitzem de la dada en concret i els nostres tècnics t’ho rectificaran. Envia-ho a centrescivics@tarragona.cat.

Recorda que les inscripcions en cap cas es podran realitzar per telèfon, podeu fer-les des de casa o presencialment a qualsevol Centre Cívic de la ciutat de Tarragona.

Qui es pot apuntar als cursos de la xarxa de Centres Cívics?

Tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys. En el cas que es realitzin activitats per a un públic menor d’edat o familiar, ho trobareu indicat en la nostra publicació.

T’agradaria oferir-nos una proposta?

Si ets tallerista o professional d’algun àmbit que creus compleix els objectius de la nostra xarxa: escriu-nos a centrescivics@tarragona.cat amb la teva proposta i el teu CV.

Si ets un ciutadà o ciutadana i vols fer propostes de cursos que t’agradaria fer en properes edicions escriu-nos també a: centrescivics@tarragona.cat

A més a més:

Les places són de caràcter nominal. Si no pots assistir al curs, feu-nos-ho saber a través del correu facilitat i s'assignarà la plaça a la següent persona de la llista d'espera.

Devolucions de les matrícules:

Les devolucions s’efectuaran únicament en el cas que l’organització anul·li el taller. Es tramitaran en els dos mesos posteriors a la campanya i s’efectuaran per transferència al compte bancari. Per fer-la efectiva serà imprescindible lliurar a l'OMAC, el ticket, el número de compte i una fotocòpia del DNI.

Suspensió i anul·lació d’activitats:

La conselleria  Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de canviar o suspendre les activitats que organitza exclusivament per raons que li siguin alienes. Així i com es reserva el dret de modificar les condicions dels cursos per raons organitzatives.

Comparteix

Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat