Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Sant Jordi ONLINE

Sant Jordi ONLINE

L'activitat de la Xarxa de Centres Cívics no s'atura. Si no podeu anar al Centre Cívic, el Centre Cívic vindrà a casa vostra!

Per aquest Sant Jordi, l'equip de la Xarxa de Centres Cívics us hem preparat un recull d'activitats per a què el confinament us sigui més agradable.

Estem segurs que en gaudireu!!!

 

Ludonline especial Sant Jordi

Les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics s'apropen a les vostres pantalles amb activitats de Sant Jordi  per a tota la família:

  • Dissabte 18 d'abril a les 11 h.
  • Diumenge 19 d'abril a les 11 h.

Veure vídeos

 

Cicle de contacontes

Podreu gaudir dels contes de la Conxa Torres, professora del Departament de Pedagogia de la URV. Aquesta activitat pertany al Cicle d’activitats del Campus Extens de la URV de Tarragona.

Veure vídeos

 

Comparteix les teves lectures! 

Del 16 al 22 d'abril podeu enviar les vostres recomanacions literàries a l'adreça centrescivics@tarragona.cat.

Si ens envieu les vostres recomanacions de lectures o bé enregistraments llegint un fragment de màxim 30 segons, nosaltres la compartirem a les xarxes socials durant la diada de Sant Jordi.  Aquesta activitat s’ha organitzat amb la col·laboració de La Casa de les Lletres.

 

Guarnim de roses les xarxes

Durant la Diada de Sant Jordi, 23 d’abril, comparteix les teves roses fetes a mà: amb paper de seda, ganxet, pintada o dibuixada, amb material reciclat... ens és igual! volem omplir les xarxes de flors. Etiqueta'ns i ho compartirem (@centrescivicstgn a l’Instagram).

 

 

Comparteix

Fan per tu