Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Viu l'estiu!

Viu l'estiu!

El proper dilluns 22 de juny a les 9 h, comencen les inscripcions de les activitats d’estiu a la Xarxa de Centres Cívics.

 

Viu l’estiu a la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona!

 

 

Després d'aquestes setmanes d'inactivitat, no hem volgut deixar passar l'oportunitat que ens dona aquesta última fase de desconfinament i hem programat tot un seguit d'activitats per a poder retrobar-nos! Esperem que siguin del vostre agrat!

Important:

  • S’oferiran unes 310 places en total, ja que les activitats presencials han reduït la seva capacitat en quant a places i a aforament, les inscripcions seran limitades a un MÀXIM DE 2 ACTIVITATS per persona.
  • Totes les activitats seran gratuïtes.
  • Per delimitar els espais, s’ha fet una intervenció artística als patis dels Centres Cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Pere i Sant Pau i Llevant on la gent coneixerà en tot moment quin espai pot ocupar.
  • Les inscripcions es realitzaran a través d'aquest WEB del 22 al 30 de juny. A partir d’avui mateix, s’ha habilitat el telèfon d’informació per qualsevol dubte 663 736 707 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 i 16 a 18h i el correu electrònic centrescivics@tarragona.cat.
  • Caldrà seguir les indicacions de seguretat de la Xarxa de Centres Cívics. Podeu trobar un estracte seguint aquest enllaç.

 

Podeu consultar la programació sencera seguint aquest enllaç.

Podreu realitzar la inscripció, a partir del 22 de juny a les 9 h., en aquest enllaç.

 

Comparteix

Fan per tu