Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Xarxacústic online - 3ª edició

Xarxacústic online - 3ª edició

 

Programació XARXACÚSTIC 2020 - 3ª Edició


Després de l’èxit de les dues primeres edicions d'aquest any, i un cop valorat molt positivament tant pel públic assistent com  per part de l’equip de la Xarxa de Centres Cívics, arriba la tercera edició del Xarxacústic 2020.

Vols veure els concerts?

És molt fàcil, cal que entris a l'aplicació Instagram en els dies i hores indicats. Un cop dins, has de buscar l'artista que fa el concert, un cop dins del seu perfil, dalt de tot a l'esquerra et sortirà la seva foto encerclada en color vermell, allà podràs veure-ho tot en directe.

 

 

 

Dimarts 28 d'abril, a les 17 h.


La Chica del mono

USUARI INSTRAGRAM: @lachicadelmono.music

Artista polifacètica i multidisciplinar: Guitarrista, cantant, compositora i productora, a la seva vessant artística i dalt l'escenari se la reconeix per la seva naturalitat, per passar de moments de "bogeria de mico" a d'altres íntims,  romàntics i introspectius. Acaba d'iniciar la seva carrera musical, amb música pròpia llençant un nou disc anomenat "Changes”, aquest disc parla de canvis en diferents aspectes de la vida. En aquest concert ens delectarà tot cantant i tocant la guitarra temes propis i covers.

 

 

Dimecres 29 d'abril, a les 17 h.


Natalia

USUARI INSTAGRAM: @danslamelodie

Cantautora de vocació; mestra de música i a estones artista eclèctica, realitzarà versions de les cançons que li desperten les emocions. Natalia té una veu tendra i dolça.  En aquest concert realitzarà covers de cançons de pop-rock i folk  acompanyades de guitarra o bé piano que de ben segur t’encantaran!

 

 

 

 

Dijous 30 d'abril, a les 17 h.


Eloi Duran

USUARI INSTAGRAM: @eloiduran

Cantautor que compon cançons com si estiguessin a punt de trencar-se. Les situacions que planteja a les seves cançons son situacions que són incapaces de seguir igual , situacions que necessiten d’un canvi. Amb un directe intimista alhora que potent transporta el públic al seu propi univers. Cantarà i tocarà amb la guitarra, temes propis.  No t’ho pots perdre!

 

 

 

Comparteix

Fan per tu