Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Demà el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau acull la segona sessió del Pati de Mares i Pares del Club dels Tarraconins

Demà el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau acull la segona sessió del Pati de Mares i Pares del Club dels Tarraconins

Demà el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau acull la segona sessió del Pati de Mares i Pares del Club dels Tarraconins

El Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau acull la xerrada “El meu sistema familiar: llums i ombres”
15/02/2017

El cicle de xerrades Pati de Mares i Pares del Club dels Tarraconins continua aquest dijous, 16 de febrer, amb la sessió "El meu sistema familiar: llums i ombres" a càrrec de Carme Monegal, mestra i filòloga catalana fundadora de l'Escola de vida Tàlem. La xerrada tindrà lloc al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau a les 6 de la tarda i l'accés és lliure i gratuït però limitat a l'aforament.

El Pati de Mares i Pares és l'escola del Club dels Tarraconins que té com a objectiu principal ajudar-los en la tasca educativa i d'aprenentatge dels infants.

Aquesta nova edició consta de 10 sessions pràctiques de la mà d'experts en diversos temes al voltant de l'educació de l'infant. Fins al mes de maig, s'han programat xerrades sobre bullying, motivació als estudis, mindfulness, entre altres temes. El 26 d'abril, les responsables del Club de las Mala Madres, Laura Baena i Maite Egoscozabal, presentaran les seves propostes per a la conciliació familiar.

Les sessions es fan en diferents espais públics de la ciutat i són d'accés lliure i gratuït, limitat a l'aforament de la sala.

Per a més informació:

 

Comparteix

Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat