Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Els centres cívics amplien l'oferta d'activitats infantils i famíliars

Els centres cívics amplien l'oferta d'activitats infantils i famíliars

Els centres cívics amplien l'oferta d'activitats infantils i famíliars

Els centres cívics amplien l'oferta d'activitats infantils i famíliars Imatge del taller Taca Maca.
Les inscripcions es poden realitzar a partir del 18 de gener
27/12/2016

Tallers de globoflèxia, de psicomotricitat, de màgia de cartes o de festes d'aniversaris saludables. Aquestes són algunes de les novetats de les activitats infantils i familiars que la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona prepara per a la propera temporada d'hivern-primavera.

Durant les últimes edicions els centres cívics han ofert petits tastets infantils i familiars amb una gran acollida, i és per això que aquest 2017 s'ha ampliat l'oferta activitats. En concret, s'han programat 22 propostes adreçades a infants de 3 a 12 anys i, en molts casos, perquè les puguin gaudir acompanyats dels seus familiars.

Entre les activitats que es mantenen d'anys anteriors es podrà tornar a gaudir d'un taller de tinta xinesa, d'un taller per muntar un robot de Lego o per programar el teu propi videojoc.

Les inscripcions es podran realitzar del 18 de gener al 3 de febrer a la pàgina web http://centrescivics.tarragona.cat, on es pot consultar tota la informació sobre la programació. Els infants socis del Club dels Tarraconins i les persones aturades i pensionistes podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les activitats.

Paral·lelament, el servei de ludoteca es continuarà oferint de forma gratuïta totes les tardes de dilluns a divendres als Centres Cívics de Torreforta, Bonavista, Part Alta, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador.

Després de Reis es presentarà el conjunt de la programació hivern-primavera 2017 de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, que oferirà prop de 1.500 places repartides en un centenar de cursos i activitats.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat