Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies La Xarxa de Centres Cívics realitza obres de millora als seus equipaments

La Xarxa de Centres Cívics realitza obres de millora als seus equipaments

La Xarxa de Centres Cívics realitza obres de millora als seus equipaments

Participants d'una Casa d'Oficis han pintat zones comunes exterior i han millorat l'accessibilitat d'alguns dels equipaments
11/11/2020

La Xarxa de Centres Cívics ha acollit durant les últimes quatre setmanes quatre joves i un docent d’ofici en una intervenció emmarcada dins de la Casa d'Oficis, programa que està integrat dins del projecte Treball als Barris, gestionat des de Tarragona Impulsa i subvencionat pel Servei Públic de Catalunya, en el marc del programa de suport als territoris amb major necessitats de reequilibri territorial i social.  

El mòdul en concret que ha fet la intervenció és el de Reparació i manteniment d’habitatges. Patrimoni Cultural. El mòdul té actualment set alumnes, però arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, es treballa en grups més reduïts. 

Les tasques realitzades han estat principalment de pintura de zones comunes exteriors, així com de millora de l’accessibilitat de l’equipament i altres petites intervencions per millorar la qualitat de vida de les persones usuàries dels equipaments. 

Segons ha expressat la consellera de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, “les tasques que han assumit aquests alumnes són de vital importància per al bon funcionament de l’equipament” i ha remarcat que “des de la Xarxa de Centres Cívics valorem molt positivament seguir participant en programes com aquest i esperem seguir acollint-los durant ocasions futures”. 

Segells de reconeixement d’administració oberta