Esteu aquí: Inici Centres Cívics Notícies Rua de Carnaval al barri de Sant Salvador i Sant Ramon

Rua de Carnaval al barri de Sant Salvador i Sant Ramon

Rua de Carnaval al barri de Sant Salvador i Sant Ramon

Va comptar amb la ludoteca del Centre Cívic de Sant Salvador disfressats de “El flautista d’Hamelín”
05/03/2019

Amb motiu de la celebració del Carnaval de Tarragona, diferents barris tarragonins van poder guadir, dissabte al matí de diverses rues, gràcies a la participació de diferents comparses i entitats de la zona. El fet que es celebressin les rues als barris en un horari diferent al del centre de la ciutat, va permetre que la gent gaudís d’ambdues rues i hi hagués una destacable afluència de públic.

En el cas del barri de Sant Salvador i Sant Ramon, l’acte comptava amb la participació de: Ludoteca del Centre Cívic de Sant Salvador, Disc 45, Col·lectiu de Dones de Sant Salvador, ADC Grup Aerodance, AMPA Escola i Centre Obert. L’AV de Sant Salvador i Sant Ramon, va ser l’encarregada d’organitzar i coordinar l’acte.

Aquest any la ludoteca i el Centre obert d'infància de Sant Salvador han fet un grup amb la temàtica ''EL FLAUTISTA D'HAMELÍN''. 

Les màscares les han elaborat els propis infants amb l’ajuda de les seves famílies. Els monitors també s’han fet la seva pròpia disfressa de flautistes, de manera col·laborativa: Centre obert ha fet el vestit i la ludoteca els barrets, a més conjuntament han elaborat una carrossa decorant un carro de compra.

En total han participat 22 infants a la Rua i s’ha rebut la col·laboració d'una desena de pares i mares.

A més, l'equip educatiu va preparar música per crear un ambient festiu tot ballant una sèrie de danses al ritme de la música durant la desfilada.

Un any més la Ludoteca del Centre Cívic de Sant Salvador ha permès que els infants i les seves famílies puguin sortir i gaudir de la rua del barri. 

Comparteix

arxivat sota:
Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat