Esteu aquí: Inici Associacions i entitats I Fòrum d'Entitats de Tarragona

I Fòrum d'Entitats de Tarragona

Aquesta iniciativa, organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat i per l'Hotel d'Entitats de Tarragona, vol ser el punt de partida d’una nova manera d’enfocar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per part de les entitats, les administracions i les empreses del Camp de Tarragona.

El 1er Fòrum d'Entitats es va celebrar a Tarragona els dies 7, 8 i 9 de gener de 2013 amb més de 35 associacions implicades. Aquest esdeveniment vol ser el punt de partida d’una nova manera d’enfocar la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per part de les entitats, les administracions i les empreses del Camp de Tarragona.

Tres moments van estructurar el programa de les jornades; en primer lloc se celebrà una Fira d’Entitats en aquest espai, situat a l’últim tram de la Rambla Nova, on es va mostrar la tasca de més de 30 entitats socials, culturals i mediambientals de tota la província.

La fira es va complementar amb espais de formació, celebrats a l’Hotel d’Entitats. Totes les formacions van girar entorn de la Responsabilitat Social Corporativa i les eines que les entitats tenen al seu abast per tal de fer millor la seva tasca.

El punt i final el va posar el marketplace, un espai innovador de trobada entre entitats i empreses del territori on les primeres van tenir l’ocasió d’exposar els seus projectes a les empreses que treballen a casa nostra, i que va servir per establir diversos ponts de col·laboració entre les empreses participants, entre les quals hi va haver, per exemple, BBVA, El Corte Inglés i les entitats.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat