Esteu aquí: Inici Notícies Demà dissabte s'inaugura la plaça Elena Regidor al barri de Parc Riu Clar

Demà dissabte s'inaugura la plaça Elena Regidor al barri de Parc Riu Clar

Demà dissabte s'inaugura la plaça Elena Regidor al barri de Parc Riu Clar

Demà dissabte s'inaugura la plaça Elena Regidor al barri de Parc Riu Clar Foto de la Confacv (http://dones.confavc.cat/)
L’espai ret homenatge a qui va ser presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona.
08/07/2016

Aquest dissabte a les 12 h del migdia s'inaugura la plaça Elena Regidor al barri de Parc Riu Clar. L'espai se situa entre els carrers Mas de Menció i Mas de Sevil del barri. La inauguració anirà a càrrec del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Pérez.

Nascuda a Tarragona l'any 1940, Regidor va tenir un paper molt destacat en el moviment veïnal de la ciutat i del conjunt de Catalunya. L'any 1981 Regidor va crear i presidir l'Associació de Veïns de Parc Riu Clar. La lluita del moviment veïnal va servir per dignificar les condicions al barri i millorar el manteniment dels carrers i serveis bàsics com l'abastiment d'aigua i el servei de recollida d'escombraries.

L’any 1982 va formar part de l'equip fundador de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, entitat de la qual va ser secretària i presidenta. Paral·lelament també va impulsar el col·lectiu de dones de l'Associació de Veïns de Parc Riu Clar i va ser secretària de la Confederació d'Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC).

Regidor va morir la primavera de 2015. Un dels seus darrers actes públics va ser la participació en un homenatge que es va retre des de l'Ajuntament de Tarragona a les dones del moviment veïnal.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat