Esteu aquí: Inici Notícies Dia Internacional del Voluntariat

Dia Internacional del Voluntariat

Dia Internacional del Voluntariat

Dia Internacional del Voluntariat Cartell DIV Tarragona
Celebració del Dia Internacional del Voluntariat 2017 a Tarragona
21/11/2017

L'Ajuntament de Tarragona i la FCVS celebren, amb activitats festives, que les persones voluntàries són el més important.

Un any més la FCVS, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, es mobilitza per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat i posar en valor la tasca transformadora que duen a terme les entitats i les persones voluntàries.

És una celebració per compartir experiències, vivències, relacionar-se i cuidar-se. La FCVS a Tarragona considera que és un bon dia per a fer grup, generar sentiment de pertinença i cuidar la part emocional, ja que és la que més s’esforça en les tasques de voluntariat.

Per garantir que tothom pugui gaudir de la celebració la inscripció és gratuïta. Les persones que vulguin participar d’una tarda de cura i somriures, en el marc de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat, poden formalitzar la seva inscripció en aquest formulari en línia.

Programa

Aquest any l’acte serà el divendres 1 de desembre a l’espai Jove Kesse  i té un caire molt més festiu que les darreres edicions:

17.30 h Visita al nou Punt de Voluntariat de Tarragona i a l’exposició “El Voluntariat amb ulls d'infant” –quadres pintats pels alumnes de 4t, 5è i 6è de l’Escola l’Arrabassada- (Antiga Facultat de lletres, Plaça Imperial Tarraco)

18.00 h Cant Coral de l’Associació Aprodisca - Espai Jove Kesse

18.15 h Taller de risoteràpia amb la Lidia Ullate - Espai Jove Kesse

19.30 h Lectura del manifest del Dia Internacional del Voluntariat i degustació de productes ecològics que preparen a l’Associació Aprodisca

 

Per més informació:

Cristina Rodríguez - tarragona@voluntaris.cat / 877050613

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat