Esteu aquí: Inici Notícies SER DONA. AVUI

SER DONA. AVUI

SER DONA. AVUI

Des del 25 d’octubre fins al 13 de gener de 2013, romandrà oberta al Refugi 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona l'exposició Ser Dona. Avui; on veus de dones diverses reflexionen sobre els canvis socials i sobre com les innovacions científiques i mèdiques han contribuït a l'assumpció per part de la dona dels nous reptes personals i rols socials.
18/10/2012

Una exposició en què, amb una posada en escena acurada, moderna i de qualitat, amb l’aplicació de recursos multimèdia,  s’aborda la SER DONA. AVUIsalut de la dona en el sentit més ampli: presenta un recorregut pels canvis que es van produint en la vida de la dona, ofereix una visió contemporània de la posició social de la dona i explica com les innovacions científiques i mèdiques han contribuït a l’assumpció per part de la dona dels nous reptes personals i els nous rols socials.

L’exposició organitzada per la Fundació Dexeus i el Port de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, es complementa amb taules rodones i debats.

Descarregar díptic

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat