Esteu aquí: Inici Serveis i recursos Formació

'Les xarxes socials com a eina d'entitats ciutadanes: per i per a què'

'Les xarxes socials com a eina d'entitats ciutadanes: per i per a què'

Ponència organitzada per l'àrea de Comunicació Digital de l'Ajuntament de Tarragona sobre com les xarxes socials poden ajudar les entitats.

Formació per a entitats 2017: Xerrada 'Les xarxes socials com a eina d'entitats ciutadanes: per i per a què' de l'Ajuntament de Tarragona

Dia: Divendres 17 de març
Hora: 16.30 h
Lloc: Per concretar

 

Destinataris

Aquesta ponència va adreçada als responsables de les entitats socials, culturals i esportives de Tarragona que gestionin o vulguin gestionar les seves xarxes socials com a eina de comunicació i d’interacció amb el seu públic.

Ponent

Pilar Yépez és directora creativa. Està llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat de Sevilla. Ha estat directora creativa en agències espanyoles dedicades al màrqueting on-line i al màrqueting below the line. Des del 2009, és sòcia fundadora i dirigeix Úbica Below, agència especialista en màrqueting i comunicació digital. També és professora i ponent amb més de 15 anys d’experiència impartint cursos especialitzats en aquesta matèria en diferents centres i universitats.

Objectiu

Informar les entitats sobre la necessitat i la utilitat de mesurar i monitorar el seu impacte a les xarxes socials, a l’hora d’avaluar la seva incidència social i de presentar informes per justificar o demanar suport a possibles patrocinadors i col·laboradors.

Inscripcions

Us hi podeu inscriure omplint aquest formulari fins al dia 13 de març.

 

Dades de l'assistent
T'interessa rebre informació?
Marcant la casella del 'sí' acceptes rebre informació per correu electrònic sobre les futures formacions que s'organitzin des de l'Ajuntament.


Les vostres dades s’incorporaran als fitxers de l'Ajuntament de Tarragona únicament per a la inscripció i informació relacionada amb aquesta ponència. En compliment de la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a comunicacio@tarragona.cat.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat