Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Europe Direct La Unió Europea Programes i projectes Europa amb els ciutadans

Europa amb els ciutadans

El programa Europa amb els Ciutadans pretén respondre als reptes i oportunitats dels propers 7 anys, en àmbits tan rellevants com el creixement econòmic, la seguretat i el paper d'Europa al món. En aquest escenari, és molt important que els ciutadans prenguin part en les discussions i contribueixin a definir les polítiques europees.

Europa amb els ciutadans 2014-2020 pretén impulsar la participació activa dels ciutadans de la Unió mitjançant el finançament de plans i activitats que promoguin el coneixement de la història i els valors compartits d'Europa, i que fomentin un sentit de responsabilitat a l'hora de facilitar les condicions de participació democràtica en el funcionament futur de la UE.

El Programa compta amb un pressupost global de 185.468.000 d'euros, i s'emmarca en l'estratègia global Europa 2020 per contribuir als objectius europeus, en nom d'un creixement econòmic, intel·ligent, sostenible i integrador.

Fulletó del programa Europa amb els Ciutadans (castellà)

Més informació a la web oficial del programa Europe for Citizens (anglès)

Convocatòria

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant