Europa Creativa

Europa Creativa és el nou programa de la UE per donar recolzament als sectors culturals i creatius europeus. L'objectiu és actuar en tots els estats membres per arribar a nous públics i adquirir els coneixements necessaris a l'era digital.

Europa és líder mundial en l'exportació de productes de la indústria creativa i per a mantenir aquesta posició ha d'invertir en la capacitat d'aquest sector per a actuar fora de les fronteres  europees.

El programa pretén ser útil per a la creació de nous llocs de treball i donar pas a carreres professionals internacionals.

Europa Creativa no esta obert a sol·licituds individuals però els artistes i professionals i poden optar a través de projectes transfronterers presentats per organitzacions culturals.

Els sectors culturals i creatius no aprofiten encara prou el mercat únic. Un dels desafiaments més grans al què s'enfronta el sector és la fragmentació del mercat, vinculat directament a l'existència de diverses cultures, tradicions i  idiomes, una diversitat que fa ric el mosaic europeu.

Web Europa Creativa Media Catalunya

Programa Europa Creativa (castellà)

Fulletó programa Europa Creativa Media (castellà)

Convocatòria

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant