Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Europe Direct Notícies Tres eurodiputats catalans debatran divendres a Tarragona sobre la seva tasca a Brussel·les

Tres eurodiputats catalans debatran divendres a Tarragona sobre la seva tasca a Brussel·les

Tres eurodiputats catalans debatran divendres a Tarragona sobre la seva tasca a Brussel·les

Tres eurodiputats catalans debatran divendres a Tarragona sobre la seva tasca a Brussel·les Cartell de la trobada
El debat tindrà lloc aquest divendres 19 de maig a les 12 h
17/05/2017


Aquest divendres 19 de maig, a les 12 h, a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, tindrà lloc una nova edició del col·loqui amb eurodiputats que organitza periòdicament l'Ajuntament de Tarragona (a través del centre d'informació Europe Direct Tarragona), l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili.


En aquesta ocasió els ponents seran Santiago Fisas (PPE), Ramon Tremosa (ALDE) i Jordi Solé (Verds/ALE), que es posaran a l'abast de la ciutadania i hi conversaran per tal de fer-li arribar el dia a dia de la seva tasca a Brussel·les.

L'objectiu d'aquesta trobada és fomentar el debat sobre els temes més candents de l'agenda europea i acostar l'activitat europarlamentària a la ciutat de Tarragona. L'acte serà moderat pel periodista Xavier Graset.


Aquest debat té lloc tan sols uns dies després de la celebració del Dia d'Europa. L'entrada a l'acte és lliure i gratuïta. Les persones interessades a assistir-hi poden confirmar la presència al correu electrònic europedirect@tarragona.cat. També es podrà seguir a les xarxes socials a través de l'etiqueta #europarlaTGN.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat