Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2010 Dissabte el Pla Tarragona 2022 analitza l'estat de l'associacionisme i la participació a Tarragona

Dissabte el Pla Tarragona 2022 analitza l'estat de l'associacionisme i la participació a Tarragona

Dissabte el Pla Tarragona 2022 analitza l'estat de l'associacionisme i la participació a Tarragona

L’alcalde inaugurarà la jornada a l’Institut Municipal d’Educació a les 9.45 h
17/11/2010

El proper dissabte dia 20 de novembre al matí, tindrà lloc a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (av. Ramón y Cajal, 70) una nova jornada del Pla Tarragona 2022: Tarragona: Associacionisme i Participació. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, inaugurarà la jornada a les 9.45 h i, a continuació, es presentaran els resultats de l’estudi “Associacionisme i participació ciutadana al municipi de Tarragona”, realitzat per un equip de professionals de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta publicació té com a objectiu obtenir una radiografia del món associatiu de la ciutat en l'actualitat que permeti definir i impulsar conjuntament amb les entitats el futur associatiu de la ciutat.

La ponència marc anirà a càrrec de Fernando Pindado, subdirector general de Participació en l’àmbit local del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya que tractarà “Les associacions, una oportunitat plena d’amenaces”. A més, la jornada comptarà amb la participació dels responsables de l’estudi sobre l’associacionisme a la ciutat, Juanjo Pujades i Àngel Belzunegui, professors de la URV.

Per a més informació, podeu consultar:

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat