Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2012 24 d'octubre: Celebrem el dia de les Nacions Unides

24 d'octubre: Celebrem el dia de les Nacions Unides

24 d'octubre: Celebrem el dia de les Nacions Unides

24 d'octubre: Celebrem el dia de les Nacions Unides El conseller Francisco Zapater, conseller de Relacions Ciutadanes i d'Universitats
L’Ajuntament de Tarragona s’ha adherit a la celebració del Dia de les Nacions Unides
23/10/2012

 

L'Associació per a les Nacions Unides (ANUE) ha posat en marxa la campanya "Celebrem el dia de les Nacions Unides" amb motiu del dia de les Nacions Unides. Aquest any es fa especial èmfasi en la campanya en ocasió del 67 Aniversari de l'Organització.

L'ANUE ha convidat a participar a totes les administracions, ajuntaments i altres institucions, de Catalunya i de l'Estat espanyol, a fer onejar la bandera de les Nacions Unides amb motiu d’aquesta celebració, a més de destacar en un lloc visible un pòster informatiu sobre el què representen les Nacions Unides i el dia de la seva commemoració.

L'aspiració de l'ANUE és poder arribar a tot Catalunya i l'Estat espanyol i sensibilitzar a tota la població sobre l’ingent treball que realitza les Nacions Unides, dia rere dia.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat