Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2012 L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya

L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya

L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya

L'alcalde rep als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, guanyadors d'un Goya Recepció de l’alcalde als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, director, productor i co-productor, respectivament, guanyadors d’un Goya per El barco pirata. Foto: Jaume Omella.
El barco pirata, el curtmetratge produit pel tarragoní Daniel Villanueva, s'ha endut el Goya 2012 al millor curt de ficció.
08/03/2012

Aquest matí, l’alcalde Josep Fèlix-Ballesteros a rebut als cineastes Fernando Trullols, Arturo Méndiz i Daniel Villanueva, director, productor i co-productor, respectivament, guanyadors d’un Goya per la pel·lícula El barco pirata.

El curt està protagonitzat per Alberto San Juan i explica la història d’un pare que, tot i tenir una feina precària, fa tots els esforços possibles per regalar-li per Reis un vaixell pirata al seu fill.  La crisi econòmica és el teló de fons d’un guió que té moments surrealistes i que mescla el drama amb la comèdia.

En aquest enllaç podeu veure el curt.
 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat