Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2013 El Parc de Nadal segueix a bon ritme i fins el proper divendres 3 de gener

El Parc de Nadal segueix a bon ritme i fins el proper divendres 3 de gener

El Parc de Nadal segueix a bon ritme i fins el proper divendres 3 de gener

El Parc de Nadal segueix a bon ritme i fins el proper divendres 3 de gener Rocòdrom Tarragona 2017. Foto: Club dels Tarraconins.
Dedicat al món dels invents, inclou una pista de patinatge sobre gel i altres novetats com pistes d’Scalextric, construcció de robots amb Lego o un rocòdrom de Tarragona 2017.
30/12/2013

 

L’edició del Parc de Nadal d’enguany, una vegada més organitzada pel Club dels Tarraconins, va obrir portes el passat dijous 26 de desembre, amb una gran participació dels nens i nenes de la ciutat. Enguany, dedicat al món dels invents, el parc també inclou una pista de patinatge sobre gel i altres novetats com pistes d’Scalextric, construcció de robots amb Lego o un rocòdrom de Tarragona 2017.

Del 26 de desembre al 3 de gener tots els nens i nenes poden gaudir d’un Parc de Nadal dedicat al món dels invents i els seus inventors, amb moltíssimes novetats, per jugar i divertir-se d’allò més. Des del Club dels Tarraconins, a banda de rebre propostes per realitzar activitats des d’entitats i col·lectius, també es va obrir un procés participatiu perquè els socis del Club demanessin i proposessin quins tallers els agradaria tenir al Parc. De les peticions fetes pels socis, se n’han seleccionat tres, corresponents al taller de Circ (Àlex Díez) al taller "Ens Pintem?" (Paula Díez), i el Mural amb Taps (Eduardo Miramontes, soci 290). Les seves propostes han estat treballades conjuntament i adaptades a les característiques del Parc Infantil de Nadal.

Seguint la línia de treball i filosofia del Club dels Tarraconins, el Recinte Firal ha estat concebut un any més com un espai per gaudir en família i perquè les activitats les realitzin pares i fills. També s’ha volgut potenciar el caràcter nadalenc del Parc amb diverses activitats que ho potencien i la decoració.

Més informació al web del Club dels Tarraconins i al Facebook de la Nineta.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat