Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2013 L’Ajuntament de Tarragona lliura 50 entrades per la Passió d'Ulldecona a la Federació de Centres Regionals de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona lliura 50 entrades per la Passió d'Ulldecona a la Federació de Centres Regionals de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona lliura 50 entrades per la Passió d'Ulldecona a la Federació de Centres Regionals de la ciutat

L’Ajuntament de Tarragona lliura 50 entrades per la Passió d'Ulldecona a la Federació de Centres Regionals de la ciutat Foto: Mauri Fernández
L'obra està declarada d'interès turístic nacional.
12/03/2013


La conselleria de Relacions Ciutadanes, ha rebut com en d’altres anys, cinquanta entrades del Patronat de la Passió d’ Ulldecona, que enguany s’han destinat a la Federació de Cases Regionals.

A la fotografia, el regidor de Relacions Ciutadanes Francisco Zapater, flanquejat per el president de la Passió d’Ulldecona Jeroni Castell i Pablo Arias, president de la “Federació de Cases Regionals”. També hi apareix Conxita Sauné, secretaria de la Federació de Centres Regionals, Fina Salvatella, regidora de Cultura d’ Ulldecona i Jaume Coll de la Passió d’Ulldecona.

“Agraeixo aquest gest altruista que permet que els tarragonins i tarragonines puguin gaudir de la passió d’Ulldecona”, ha manifestat Francisco Zapater.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat