Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2015 L'Ajuntament lliura el títol de Fill Adoptiu de la ciutat a l'arqueòleg Eudald Carbonell

L'Ajuntament lliura el títol de Fill Adoptiu de la ciutat a l'arqueòleg Eudald Carbonell

L'Ajuntament lliura el títol de Fill Adoptiu de la ciutat a l'arqueòleg Eudald Carbonell

L'Ajuntament lliura el títol de Fill Adoptiu de la ciutat a l'arqueòleg Eudald Carbonell Foto: Mauri Fernandez
És catedràtic de la URV des del 1999 i va crear l'IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social)
09/04/2015

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha fet entrega aquesta tarda del títol de Fill Adoptiu a l’arqueòleg i director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), Eudald Carbonell.

Aquest acte és fruit de l’acord aprovat per unanimitat pel ple de l’Ajuntament de Tarragona del passat 21 de novembre de 2014 d’atorgar-li aquesta distinció. El títol se li concedeix en reconeixement per la seva trajectòria científica i docent, destacant la creació de l’IPHES, ubicat al campus Sescelades de la URV, a Tarragona, tasca que ha beneficiat a la ciutat i li dóna prestigi en el context internacional.

Eudald Carbonell va arribar a Tarragona el 1988 per incorporar-se com a professor de la que llavors era delegació de la Universitat de Barcelona en aquesta localitat. Des de Tarragona ha estructurat un equip de recerca transdisciplinari amb projecció internacional que treballa en els millors jaciments en el seu àmbit, portant el nom d’aquesta ciutat a diversos països del món.

 

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat