Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2015 Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins

Tractarà sobre com fomentar la lectura en els infants
14/04/2015

 

L’Escola de Bonavista serà escenari aquest dijous 16 d’abril a les 15 hores d’una nova xerrada del Pati de Mares i Pares Tarraconins, dins el marc del cicle “Idees per educar”.

La programadora i gestora cultural Alba Vallhonrat, amb una dilatada experiència en el sector educatiu i bibliotecari, farà la xerrada "Com fomentar la lectura en els infants". Vallhonrat gestiona l’empresa familiar Calilé de serveis de dinamització lectora i cultural, creada l'any 1994 i parlarà des del vessant de l'educació activa i respectuosa amb l'infant.

La xerrada tindrà lloc el dijous 16 d'abril a les 15.00 hores a l'escola Bonavista, al carrer Vint-i-un, s/n. L'accés és lliure i gratuït condicionat a l'aforament de la sala.

El Pati de Mares i Pares Tarraconins és un projecte del Club dels Tarraconins que, en col·laboració amb l’Institut Municipal d’Educació (IMET), té com a objectiu principal ajudar, guiar i donar suport als pares i mares en la tasca educativa i d'aprenentatge dels infants. A través de sessions pràctiques de la mà d'experts en diversos temes, el Club pretén donar resposta als diferents dubtes que puguin sorgir als pares en l'educació de l'infant.

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat