Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2020 L’alcalde rep l’associació AFANOC de Tarragona

L’alcalde rep l’associació AFANOC de Tarragona

L’alcalde rep l’associació AFANOC de Tarragona

L’alcalde rep l’associació AFANOC de Tarragona Foto: Mauri
A la trobada també hi ha assistit la primera tinenta d’alcalde, Carla Aguilar Cunill
05/02/2020

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha rebut aquest matí els representants de l’Associació AFANOC de Tarragona en una visita de presentació d’aquesta entitat. El delegat de junta d’AFANOC, Miguel Javaloy, i la coordinadora a Tarragona, Naiara Mestres, han explicat la tasca que desenvolupen, les seves necessitats i el funcionament de la Casa dels Xuklis, que és la casa d’acollida a les famílies que es veuen obligades a desplaçar-se a Barcelona per rebre els tractaments d’oncologia pediàtrica, com poden ser famílies de la ciutat de Tarragona.

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) és una associació sense ànim de lucre, de caràcter laic, que treballa des d’una visió solidària amb valors com la justícia i el compromís social, la responsabilitat, la gestió de la qualitat i la gratuïtat en els serveis que ofereix a tots els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. L’entitat desenvolupa programes i serveis destinats a millorar la salut psicosocial de tots aquests infants i adolescents i les seves famílies.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat