M. Teresa Valls i Miró

M. Teresa Valls i Miró

 

M. Teresa Valls
PRETORA

És professora de cant. L’any 1985 funda l’Estudi de Música de Tarragona, escola de música autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, del qual és presidenta.
Juntament amb la Núria Delclòs i les conselleries d’Ensenyament i Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, l’any 1980 porta la música a les escoles públiques com a projecte pioner a tot Catalunya. Ha estat professora a l’Escola Municipal d’Art Dramàtic Josep Ixart de Tarragona i en diverses escoles públiques. Ha treballat en cursos de formació per a mestres especialistes en música a l’ICE de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha participat com a actriu i cantant en diferents formacions de cant, òpera, teatre musical i teatre infantil, per a diverses organitzacions: Juventuts Musicals de Catalunya, la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Catalunya, Rialles etc. L’any 2005 rep el premi al Millor Espectacle de Teatre Infantil Premis Públics d’Arts Escèniques per l’espectacle Animalades i és nominada al mateix premi per l’espectacle El Príncep Tralirum. Actualment forma part i col·labora en diferents col·lectius de teatre i teatre musical: Tot Comèdia, Xerima i Teclasmit. Aquest any 2008 se li ha concedit el premi Beca Metropol per a la producció de l’espectacle de teatre musical La ciutat anònima. És la presidenta de la Cooperativa Obrera Tarraconense.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat