Pere Joan Salas Mañé

Pere Joan Salas Mañé

 

 

 

 

 

Pere Joan Salas Mañé
PRETOR

Pintor aquarel·lista i muralista. Nascut a Tarragona el 1958. Ha fet diferents estudis artístics. Va cursar estudis de enginyeria tècnica agrònoma. Soci actiu de diferents associacions artístiques i culturals de la ciutat de Tarragona i de Catalunya. Membre fundador de la primera agrupació de defensa vegetal a Catalunya.
Com a artista ha participat en diferents exposicions individuals i col·lectives arreu de Catalunya i Europa. Ha impartit cursets divulgatius d’història de l’art comparada per entitats i escoles. Pregoner, conjuntament amb col·lectiu Pinzell Brut, del darrer pregó de les festes de Sant Magí.

Premiat en diferents concursos nacionals i internacionals de pintura. Membre de l’agrupació d’aquarel·listes de Catalunya. Ha realitzat il·lustracions de cartells, llibres i portades de publicacions diverses. Membre de diversos grups d’opinió ciutadana, ha participat en diferents tertúlies i ha col·laborat en diferents programes de ràdio i televisió.  Vicepresident del Gremi de Pagesos de Tarragona. Actiu conservador del medi agrícola del nostre entorn.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat