Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2014 Campanya comercial de tardor "Puja al Bus, i Baixa’t Promocions!"

Campanya comercial de tardor "Puja al Bus, i Baixa’t Promocions!"

La conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb la conselleria de Mobilitat, l’Empresa Municipal de Transports (EMT), l’empresa de tecnologies de la informació STAITEC (spin-off de la URV) i de la mà de diverses Associacions de comerciants de Tarragona, impulsa una nova campanya de dinamització comercial per aquesta tardor a la ciutat de Tarragona, anomenada “Puja al Bus, i Baixa’t Promocions”.

CodisTARRAQR-CARTELL

Es tracta d’una campanya pionera de cupons promocionals dels comerços de Tarragona, amb descomptes per la compra de productes i serveis que es podran descarregar, acumular i gestionar, de forma integral i conjunta, des del telèfon mòbil del mateix usuari i consumidor, a partir de l’escaneig de codis QR i d’un APP anomenada NFC+.


Desenvolupament de la campanya

 

  1. A l'interior dels autobusos de la EMT que circularan per diverses línies de la ciutat de Tarragona, podreu trobar unes galetes amb codis QR (veure imatge) que es podran escanejar amb un smartphone, i permetran descarregar els cupons de descompte a emprar als comerços adherits a la campanya.
  2. Prèviament, caldrà descarregar l’aplicatiu NFC+ (disponible a l’Apple Store i al Google Play) gestor dels cupons de descompte i promocionals, escanejant qualsevol dels codis QR dels cartells que trobareu a l'interior dels busos, a les marquesines de les parades, a les oficines de la EMT a Tarragona (carrer Soler, 4 i al vestíbul de l’estació d’autobusos carrer Pere Martell, 1) així com als cartells que anuncien la campanya als aparadors dels comerços participants.
  3. Per fer-ne ús dels cupons promocionals descarregats, només caldrà anar a qualsevol dels establiments adherits, i un cop feta la compra corresponent, mostrar el nostre cupó vinculat a aquell establiment, mitjançant el mòbil, al responsable de la botiga, i aquest el bescanviarà, fent-nos gaudir del descompte sobre la compra efectuada, i a més a més, ens donarà un tiquet gratuït de la EMT per gaudir de les línies de bus de Tarragona.

 

CodisTARRAQR-Tres.passos

A la campanya participen establiments comercials i de restauració del centre i barris de ponent de la ciutat de Tarragona, i s’iniciarà a partir de començaments de novembre de 2013.

La proposta promocional dels productes i serveis dels comerços participants està especialment pensada i adreçada a un públic jove, usuari habitual de les noves tecnologies, les aplicacions mòbils, smartphones i les xarxes socials com Facebook, i com no, el transport públic de Tarragona.

Tarragona i el seu comerç urbà té i ofereix una atractiva i variada oferta comercial, molt i molt a prop nostre, i aquesta campanya vol ajudar a situar-la al mapa de la nostra ciutat.

“Puja al Bus, i Baixa’t Promocions” és una campanya innovadora per diversos motius, donat que aposta per la utilització de les noves tecnologies mòbils (smartphones) per a gestionar els cupons promocionals (no caldrà portar papers per poder gaudir de les promocions), perquè s’adreça a un públic jove, perquè integra l’ús de les xarxes socials, i especialment perquè el comerç minorista urbà de Tarragona encapçala i impulsa proactivament una nova manera d’apropar-se al client i a les seves necessitats, demostrant un cop més el seu dinamisme, modernitat i lideratge comercial.

El comerç de Tarragona, més a prop que mai del consumidor, novament capdavanter amb aquesta campanya, fent seu un nou model comercial urbà integral (comerç físic i comerç virtual), posant en marxa una nova eina de màrketing i venda promocional que incorpora les xarxes socials per amplificar els impactes comercials de la seva oferta de descomptes i promocions.

Més informació i establiments adherits

Segells de reconeixement d’administració oberta