Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2014 II Edició de la Night and Shop By Tarragona

II Edició de la Night and Shop By Tarragona

II Edicio Night & Shop by TarragonaLa conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona engega l’activitat promocional Night and Shop Spring by Tarragona, una original campanya de dinamització comercial a la nostra ciutat, consistent en una nit de compres als establiments comercials.

La Night and Shop Spring by Tarragona està pensada com una campanya de comunicació i difusió de l'àmplia i atractiva oferta comercial de Tarragona.

Per tal que aquesta jornada comercial sigui un èxit cal la col·laboració activa dels comerços i serveis de la nostra ciutat, obrint les portes dels seus establiments comercials el pròxim divendres dia 13 de juny entre les 20 i les 24 hores, per tal d’oferir a tots els clients el bo i millor del vostre servei comercial i fent propostes de descomptes i promocions.

Si voleu que el vostre negoci participi en la campanya la data límit d'inscripció és el pròxim divendres vinent 23 de maig de 2014. Podeu descarregar-vos en aquest enllaç el formulari per fer-ho.

Podeu trobar més informació de la campanya en aquest enllaç al dossier Night and Shop by Tarragona

Per a qualsevol aclariment poseu-vos en contacte amb el departament de promoció comercial de la conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, telèfon 977 250 979, o al comerciturisme@tarragona.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta