Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2014 Seminari de Neuromarketing i Neurociència

Seminari de Neuromarketing i Neurociència

La conselleria de Comerç i Turisme amb el comerç minorista i la formació com a eina de competitivitat

NeurovendesLa conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb l’empresa de formació OPTIM TRAINING, organitza un seminari formatiu amb el nom de “NEUROMARKETING i NEUROVENDA APLICADA AL SECTOR RETAIL”, dirigit als comerciants de la nostra ciutat i que es durà a terme al llarg del mes d'octubre de 2013, a l'Espai Turisme del carrer Major, n. 37 de Tarragona.

Aquesta formació està directament enfocada a millorar les nostres habilitats en l’atenció i venda al client, emprant recursos i coneixements pràctics, que ens ajudaran a diferenciar-nos, tot generant valor afegit al client que ens ve al nostre comerç.

Els curs és gratuït, impartit per experts en neuromàrketing i neurovenda, el nombre de places és limitat, i seran cobertes per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

Fitxa resum del Seminari Formatiu:

Us adjuntem per al vostre interès:

  1. la Fitxa del Programa Formatiu,
  2. el Full de sol·licitud d’inscripció
  3. el Qüestionari de “detecció d’expectatives en relació al curs”.

Per a formalitzar la inscripció, cal aportar la documentació reomplerta, abans del 10 d’octubre de 2013,  i les dues opcions possibles per fer-ho són:

1)      Entrega en mà del Full sol·licitud d’Inscripció+Qüestionari reomplert, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, c. Arquitecte Rovira 2, de Tarragona

2)      Enviament de Full sol·licitud d’Inscripció+Qüestionari reomplert (escanejat, i en format PDF o JPG), al mail comerciturisme@tarragona.cat .

Per a qualsevol aclariment, cal contactar amb del departament de Promoció Comercial de la conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona (Telèfon 977 25 09 79; mail – comerciturisme@tarragona.cat )

 

Conselleria de Comerç i Turisme

Ajuntament de Tarragona

Segells de reconeixement d’administració oberta