Esteu aquí: Inici Comerç Comerç Som Comerç TGN Campanyes 2014 Activitat promocional "Night & Shop by Tarragona"

Activitat promocional "Night & Shop by Tarragona"

Night & Shop by Tarragona

La conselleria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, realitzarà el pròxim dia 22 de novembre, entre les 20 i les 24 hores, l’activitat promocional Nigth&Shop by Tarragona, una original campanya de dinamització comercial a la nostra ciutat consistent en una nit d’oci al carrer i de compres als establiments comercials.

La proposta vol promocionar la gran i variada oferta comercial i de restauració de la nostra ciutat, i pretén animar als possibles compradors a avançar, mitjançant ofertes o promocions, la campanya nadalenca del 2013.

Els comerços participants dins la franja horària indicada, oferiran com sempre la seva oferta de productes i serveis, i us estimulem a què pugueu incorporar propostes d’ofertes i promocions addicionals i vinculades a aquesta jornada de portes obertes.

Com a elements atractius per als ciutadans i consumidors, es disposaran 3 espais lúdics situats en diferents punts per afavorir la fluctuació de clients entre els establiments de la ciutat, i en ells s’oferiran tastets de productes, música en viu, activitats participatives i promocionals, entrega de descomptes i regals directes, entre d'altres.

 

Podeu consultar el llistat d'establiments participants en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta